Кадри БТВОще не са отшумели емоциите от поредния епизод на

...
Кадри БТВОще не са отшумели емоциите от поредния епизод на
Коментари Харесай

Семейство с шест деца са новите герои в Бригада нов дом

Кадри БТВ

Още не са отшумели страстите от следващия епизод на „ Бригада нов дом “ и разтърстващата история на фамилията на Васил и идва една, не по-малко вълнуваща.
Мария Силвестър описа историята на Васил и жена му Цветана, които са посветили живота си в грижа за 22-годишния им наследник Ивайло, който е диагностициран с мускулна дистрофия вид Дюшен. Двамата се борят с всички сили и очакванията им са в лекуване на момчето в Китай, където съумяват да го вдигнат на крайници.



Те също имат своите здравословни проблеми, само че в името на детето си ги оставят на назад във времето. С доста плам и страст бригадата даде всичко от себе си и съумя да спретне един хубав и комфортен за потребностите на фамилията дом.
`); break case width


Щастлива съм, че съм майка на шест деца, споделя домакинята в промото на новия епизод. Условията в къщата не са пригодени за такова огромно семейство. В една стая спят седем индивида и тя наподобява като едно огромно спално помещение. Очевидно изискванията не са положителни за тях, само че бригадата ще се постарае да не им липсва нищо. Вълнението, с което децата прегръщат майсторите демонстрира, че тяхната фантазия се е случила.



Но даже и един подобен къс анонс от това, което ще забележим в събота е задоволителен някои да създадат заключения, без даже да са чули аргументите, които са довели фамилията до това състояние.

 

Да имаш шест деца и да нямаш нужното с цел да ги гледаш е нелепост. Глупост е да родиш шест деца, в случай че можеш да мислиш въобще. Аз запитвам, като ги роди какво им предлагаш на тия деца? Гледах предните два епизода и плаках дружно с тях, само че този епизод още от рекламата не ми наподобява добре. Помагайте на хора които в действителност имат потребност а не на безразсъдни същества.

Доста груба подигравка и добре, че не всички мислят по този начин има хора подготвени да оказват помощ.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР