Кадри БТВОще една доста важна за развитието на отборите в

...
Кадри БТВОще една доста важна за развитието на отборите в
Коментари Харесай

Скъсаха от подигравки Петър от Фермата

Кадри БТВ

Още една много значима за развиването на тимовете в селскостопанското риалити Фермата е към този момент в историята, само че ще се запомни още веднъж с помощта на Петър.

Много хитро от негова страна намести Андрей на най-тежката част побутване на голямата гума и той несъмнено се оправи чудесно, само че и този път премълча, макар, че страстите бушуваха в него.

Втората пострадала от Хитър Петър стана Присияна, която макар контузията в ръката бе наместена от него на много сложния за една дама пост, а точно – влачене на тежести с крайници и потапяне на главата във вода за ябълки

Както видяхме в следствие даже Сергей се затрудни с тази задача.



За себе си отреди мноого комплицираното хвърляне на шест торбички върху бъчви.
Това направи усещане на всички, даже водещите няколко пъти го подпитаха за какво си е отредил този елементарен пост за себе си.
Канатица допускаха преди дуела, че Петър ще е с менците, тъй като там ще е по-атрактивен, в сравнение с с ябълките, само че никой не си и намерения, че ще мята чувалчета.

На ябълките е по-кьопаво, разяснява Сергей, не е толкоз театрално. Нямаше по какъв начин и да предположат, че Приси ще поеме тази тежка задача.



След относително точната пукотевица най-после Пепе не пропусна да разяснява: Ето по тази причина на този пост е мъж, горделив от себе си. Жените се славят с доста добра захапка.

Всичко това обаче не е останало без последици и още веднъж преглътнато, защото гледаме в анонса за идващия епизод по какъв начин Георги най-накрая го слага на място и му клъцва крилцата на голямото самочувствие.

Ти си последният човек в предаването, който може да осъжда на кой държанието му е било мъжко, скастря го грубо Жоро на фермерския пазар.



Зрителите несъмнено са съгласни с неговото мнение по отношение на Петър.

С огромно самочувствие, което се вижда, само че е доста остроумен, щом има елементарни да му имат вяра, в този момент ще ги изгони и той ще остане.

Браво на Георги…Пешо да не намокри перчема в последната игра избра последната позиция!

Най след това някой да го постави на място.

Нещо комфортът на „ водача “ стартира да му се изплъзва, колкото повече наближава финала на шоуто.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР