кадри bTV: Завъртяха голяма интрига: Триъгълникът Татяна, Светльо и Благо

...
кадри bTV: Завъртяха голяма интрига: Триъгълникът Татяна, Светльо и Благо
Коментари Харесай

Завъртяха голяма интрига: Триъгълникът Татяна, Светльо и Благо взривява Сървайвър

кадри bTV: Завъртяха огромна конспирация: Триъгълникът Татяна, Светльо и Благо взривява Сървайвър

Зрителите от ден на ден виждат, че в Сървайвър има доста схеми. Самото естество на играта ги основава и ги разрешава.

„ Кой с кого е в комбина? “, мъчи играчите и гледащите предаването.

Най-любопитната измама обаче взе да излиза освен в ефира на малкия екран, а и в действителния живот.

След снощната игра някои заподозряха, че има сериозна спогодба в действителния живот сред Благо Джизъса, Татяна и Светльо – братът на Коцето.

Това, несъмнено, звучи като интрига, само че кой знае.

В общественото пространство се завъртяха догатки, че в предишното Татяна даже е имала връзка с Благой. Това не би учудило никой.

В предаването тя даже му переше гащите.

По-интересно е обаче е интригата със Светльо – братът на Коцето.
Според мнения в мрежата Татяна е желала да го резервира за сметка на Дани.
„ Все отново Светльо е брат на Коцето. Повече участия в заведението на Константин! “, гласи един от най-налудните мнения, само че пък кой знае…

Много страсти се изляха в “Сървайвър ” около разпадането на най-силната коалиция в този сезон.



Т.нар. младежка коалиция на Ермина, Цецо, Едис и Геновева трагично се разцепи, а петият член от петорката – Павел, напряко отпадна от играта.



Имаше доста сълзи и тежки взаимни обвинявания сред някогашните съдружници.



Драмата обаче стигна връхната си точка, когато на потегляне от играта Павката разкри, че 14 месеца по-рано е бил в център за лекуване на зависимости. Той не показа към какво тъкмо е бил привързан, само че се обърна към всички, които се борят със слабостите и пороците си с обръщение да не се отхвърлят и да следват неговия образец.



Павел сподели също, че за него обединението на младите “войни ” е изпълнила задачата си. “Ние сме красиви младежи, борихме се против масовката ”, съобщи прочувствено той, преди да се причисли към журито, което ще дефинира спечелилия в “Сървайвър ”.



На този декор обаче като че ли никой не видя, че Павел стана третия състезател, който се отхвърля в борба против Благой Георгиев, освен това когато има действителен късмет за победа и оставане в играта.

Припомняме, че първи това направи ММА боеца Георги.

След това Иван „ Малката младоженка “ безусловно саботира личната си игра и то толкоз явно, че Геновева и други участници скочиха против симулацията му.



По време на последната елиминационна борба, Мария блесна със своята умелост и комбинативност и първа се избави. Така останаха Павел и Благо да се борят със комплицирания за тях пъзел и – о, изненада!



Павката безусловно подвигна ръце и остави Джизъса на мира да го победи.


Случката е следващото доказателство, че каквото и да става този сезон в “Сървайвър ”, най-после печели Благой.
Джизъса остава на Острова на отшелника, което е още едно преимущество, тъй като не му се постанова да взе участие в други борби. Очакваме да забележим кой ще е идващият състезател, който ще се изправи против него и дали и той ще се съобщи.



Друг забавен миг от предаването беше успеха на Татяна в надпреварата за персонален имунитет.

Това подвигна до небето самочувствието на певицата, която се почувства напълно същински сървайвър, а не просто самопровъзгласила се топ стопанка. „ Днес от две игри – за имунитет и за премия, и двете са мои. Чувствам се горда и щастлива… “, съобщи тя.

Зрителите обаче по никакъв начин не се зарадваха на успехите ѝ, изключително откакто това накара Танчето да се мес и в това кой да бъде изпъден:


Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР