кадри bTV, YouTube/НадкастДа излезеш първи от телевизионен формат си е

...
кадри bTV, YouTube/НадкастДа излезеш първи от телевизионен формат си е
Коментари Харесай

Първата изгонена от „Ергенът“ насмете лошо Алек и защити пияната Христиана

кадри bTV, YouTube/Надкаст

Да излезеш първи от ефирен формат си е унизително. А когато става въпрос за „ Ергенът “ – още повече, тъй като там критерият е благосклонност, а не справедлив неуспех в някаква игра.

Затова не е по никакъв начин необичайно, че Гълъбина, която остана без роза още в първата вечер на сантименталното риалити, сипе много тежки думи по адрес на Алек Младенов и продукцията. В подкаста „ Надкаст “ в YouTube тя показа някои доста забавни наблюдения от късия си престрой в имението.


`); break case width
Гълъбина първо изясни, че презентацията като на бизнес среща, с която изненада Алек при запознанството им, в действителност е била по-интересна, в сравнение с се е видяло. Тя добави, че и срещата ѝ с Ергена е била по-дълга, в сравнение с допускат феновете.



На въпрос дали Алек е естествен или играе роля, Гълъбина първо отговори с дълга пауза.



„ Има терзание в него. Не мога да си спомня дали беше естествен “, това отвърна първата изгонена. В диалога тя няколко пъти акцентира, че от основния воин в предаването е усетила съвсем единствено напрежението му.



Гълъбина също по този начин отбрани пияната Христиана, която възмути феновете с пиянските си изцепки. Според нея тя е сензитивен човек и по тази причина са си станали бързо симпатични. Гълъбина обаче призна, че тя персонално не е видяла конфликта с Теа. Според нея и двете се стремят да станат Царицата на купона и от това може да пламне същинска омраза.



„ Аз съм добър и отегчителен човек. Аз съм балансьор “, разяснява Гълъбина. Според нея точно поради тези качества, които са видяни от продукцията, часовете в имението са били преброени. В последна сметка предаването няма потребност от някой, който да потушава споровете сред участничките, тъй като точно поради тях хората гледат „ Ергенът “.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР