кадри bTV: Всичко свърши снощи: България повече няма да гледа

...
кадри bTV: Всичко свърши снощи: България повече няма да гледа
Коментари Харесай

Всичко свърши снощи: България повече няма да гледа „Сървайвър“

кадри bTV: Всичко свърши нощес: България повече няма да гледа „ Сървайвър “

Седмият сезон на „ Сървайвър “ на процедура завърши за огромна част от феновете с отпадането на Тино.

Нещо повече, създалата се обстановка в играта слага под въпрос дали въобще има смисъл от български вид на международното шоу за оцеляване.

Основната причина е разочарованието от това, че с почтена игра не можеш да стигнеш до на никое място, даже и в едно предаване, основано да забавлява.

А това слага под подозрение целия смисъл на наличието на „ Сървайвър “ в българския ефир.



На процедура новото обръщение – че една игра се печели единствено с интриги и изменничества, беше изречено от водещия Ваня Джаферович преди да угаси факела на Тино:

„ През цялото време ти остана правилен на правилата си и искаше да играеш почтено.

Няма значение, дали това беше вярно в „ Сървайвър “, тъй като това беше твоята игра “.

Или казано по различен метод – спазването на разпоредбите и естественото спортсменско държание е единствено алтернатива, за предаването и продуцентите му няма никакво значение, в случай че някой завоюва, като нарушава естествени всемирен правила.

Това провокира голямо отчаяние в феновете, изразено в мнения като тези:
„ Тоя Сървайвър е тъкмо копие на живота в България!
Шепа некадърници и мошеници описват играта на можещи, знаещи и почтени хора, без да сортират средства!

И доста тъпо, че това са младежите, които намират това за обикновено! Язък за България!

Бягайте от тук, младежи!!!! “

„ Най-добрия, почтен и забавен участник в този сезон на Survivor 7 беше Тино. Преди това изобщо не го знаех кой е (не съм гледал музикалното реалити в което той е участвал). Но бързо завоюва моето почитание. “



„ Тино се сбогува със Сървайвър, а довечера Сървайвър се сбогува с много зрители…

Едничката причина, която още ме крепеше едвам едва да виждам тази отегчаваща и скучна подигравка, беше Тино.

Е, в този момент към този момент няма потребност. Догодина може би отново. “



Друг забавен миг, който демонстрира, че предаването „ Сървайвър “ си е сложило за цел да потвърди, че животът е гнусен, лицемерен и непочтен, е обвиняването в „ осквернение “, което водещият Ваня Джаферович насочи към Мария.

Тя имаше два шанса са се избави от елиминация, само че не ги употребява, като се довери на обединението от петима играчи „ войни “, които играят отборно на процедура през цялото време на играта.



Постъпката ѝ беше глупава, тъй като те предадоха доверието ѝ. Но на фона на всичко това обаче Джаферович напряко я нахока, че не е употребила опцията да се опази, дадена ѝ от предаването

Той употребява тъкмо този израз – осквернение към „ Сървайвър “ и се опита да срине душевен Мария. Използва думите, че хиляди българи мечтаят да са на нейно място, а тя ги е разочаровала.



До края си „ Сървайвър “ има общо взето две благоприятни условия. Първата е да се точи постепенно и скучно, до момента в който най-после Благо Джизъса пристигна и разбие всички останали кандидати на финала.

Твърдението, че той е нагласен за победител авансово, е подкрепено от доста обстановки. Те  са съшити с бели конци, които дори няма смисъл да изреждаме.



Другият вариант  е любимецът въпреки всичко да отпадне и да гледаме грозни кавги и изменничества в това, което в този момент се назовава „ огромната коалиция “. За мнозина това ще е същинско наслаждение. Петорката Едис, Павел, Ермина, Геновева и Цецо в действителност събра доста негативи и множеството фенове откровено желаят неуспеха на всеки от тях.



Която и от двете линии да се избрали сценаристите и продуцентите, феновете към този момент са разочаровани.

Те признават, че за тях „ Сървайвър “ е изгубил очарованието си. Това слага под подозрение дали bTV ще продължи да прави нови сезони на скъпия формат.



 

 

 

 
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР