кадри bTV, Фейсбук Сървайвър БГ“: Мистерия в “Сървайвър: Изчезна един

...
кадри bTV, Фейсбук Сървайвър БГ“: Мистерия в “Сървайвър: Изчезна един
Коментари Харесай

Мистерия в “Сървайвър”: Изчезна един от участниците

кадри bTV, Facebook „ Сървайвър БГ “: Мистерия в “Сървайвър ”: Изчезна един от участниците

Участниците в приключващия към този момент сезон на “Сървайвър ” се завърнаха в България и изглеждаха доста щастливи от прибирането си вкъщи и срещата с обичаните си хора.

Но това, което ги посреща в обществените мрежи може и да им е помрачило усмивките.

Кацането на “оцелелите ” в София стана мотив за систематизирания и дейните фенове на формата са съвсем единомислещи – това е най-слабият сезон на българския “Сървайвър ”.



Някои от коментиращите са до болежка откровени във Facebook:

“Тая пасмина вътре са толкоз сървайвъри, колкот аз съм Бил Гейтс. Да ги пуснат в игра против тези от „ Игри на волята “, най-малко да се посмеем ”.

“ИГРИ НА ВОЛЯТА Е ИСТИНАТА!……ВАШИЯ СЪРВАЙВЪР, ИЗДИША!……питай те, в случай че не вярвате! ”

“Най-слабият сезон, от където и да го погледнеш.Играчи, игри, водещ, разсъдък, нищо забавно. Глупаво и еднакво и приличаше на детските игри „ бързи, смели, сръчни “. Нищо сървайварско нямаше. Тъпотия до шия. “



„ Игри на волята “ е доста по положително и забавно.

Правят добър каст на играчи,

Ники Мартинов се грижи доста добре за игрите, които в действителност изискват доста воля. Борба непрестанно за по-добри условия,  за избавление от номиниране, а за елиминационните борби напряко са недостижими по компликация за осъществяване. ”

“Сървайвърът беше за нас феновете, някои не устояха на тъпото предаване и починаха героичен, други изгубиха душeвността си вечно, само че пет шест го догледаха и оцеляха, само че са под строго лекарско наблюдаване. ”



Сравненията с “Игри на волята ” са огромен удар освен за продуцентите на предаването, а и на bTV, която взе да губи съревнованието с Нова телевизия, най-малко по повод занимателните излъчвания.

Мнозина също така разясняват, че на този стадий даже не им е интресено да схванат кой е последния оживял и взема премията от 150 000 лв..


По въпроса за спечелилия обаче има към този момент много теории.
Една от тях си е много тайна и се е отнася за единствения, който липсва на фотографията.

Това е Светльо, братът на фолк артиста Константин, един от стълбовете на така наречен “чалга коалиция ”.

Някои считат, че е дошъл с останалите участници, точно тъй като той е спечелил.



Други не се хвърлят в сходни разсъждения, а просто разясняват, че в случай че човек се загледа, ще види ясно кой е играл до края и кой е останал в журито.

“По килограмите ще ги познаете, напълнелите са отпаднали и са станали жури, слабите – финалисти ” , това разясняват читатели. Много от тях прибавят, че артистът Тино наподобява най-изстрадал, тъй че евентуално точно той е спечелилият.


Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР