Кадри: БТВ: Бащата на Боби Лазаров ли стига 100-те бона

...
Кадри: БТВ: Бащата на Боби Лазаров ли стига 100-те бона
Коментари Харесай

Мистерията се заплете: Бащата на Боби Лазаров ли стига 100-те бона в Стани богат?

Кадри: БТВ: Бащата на Боби Лазаров ли стига 100-те бона в Стани богат?

През тази седмица в „ Стани богат “ ще бъде отворен въпрос за 100 000 лв.. Това бе обявено от предаването публично в неделя в анонс за излъчванията тази седмица.



В някои медии излязоха изявления, че това може да е бащата на синоптика на БТВ Боби Лазаров. Причината е, че неговото бащино име е Любомиров и по този начин се получава съвпадане с името на участника, за който се приказва, че отваря въпроса за 100-те бона – Любомир Лазаров.

Друго съвпадане е, че и таткото на синоптика е публицист, какъвто се приказва, че е индивидът, който чакаме да забележим в стола против Михаил Билалов.

Уточняваме, че на този стадий няма никаква публична информация за специалността и името на участника, а всичко идва от изявления в медии.



Днес сутринта самият Боби Лазаров реши да даде първи коментар по тематиката. През цялото време той говореше с усмивка, което навяваше у феновете, че очевидно не става дума за татко му, само че по този начин и не сподели изрично, че няма нищо общо с въпросния участник. От думите на неговите сътрудници обаче може би ясно се разбра, че Лазаров няма общо с индивида, който сяда в стола на благосъстоянието.

„ После ще поговорим за една облага в „ Стани богат “, стартира тематиката синоптикът.

„ Кой я завоюва? “, попита водещият Златимир Йочев.

Тук Лазаров се усмихна загадъчно и имитира по какъв начин поставя пари в джоба на сакото си и сподели: „ Ще разкажем “.



След няколко минути при коментар за друга вест, синоптикът отново поде тематиката: „ Аз да припомня – това, че го написа във вестника, или някъде в интернет, не значи, че е реалност.

Доверявайте се напълно на съществени медии като БТВ, с цел да може да вземете точна и значима информация. А не да разберете, че съм уредил татко ми да взе участие в „ Стани богат “.



„ Така ли? “, пита с усмивка Йочев.

„ Аз по този начин се зарадвах като прочетох тази вест, пък то не било истина “, разяснява новинарката Виктория Готева.


„ Ама спечелил ли е нещо? “, включи се спортният водещ Петър Бакърджиев.
„ Тук има съвпадък май на семействата и оттова идва объркването “, намеси се Злати Йочев.

„ Аааа, не. Парата си е пара. Аз да кажа. Тате, да си ми жив и здрав “, отговори 47-годишният Лазаров.

„ Боби, чакаме тука да наредим нещо на масичката “, подхвана го Йочев.



„ Обаче виж какъв брой значимо е кой чете избрани публикации. Аз пък се зарадвах и споделих в този момент дали ще му дадат на индивида облагата Боби като работи в БТВ, а то било неистина “, разяснява Готева.



Въпросният занаятчия на познания към момента не се е появил в предаването, като това ще стане в оставащите два дни от тази седмица – четвъртък и петък. Преди години участник завоюва огромната премия, само че бе заставен да я върне точно заради това, че негов непосредствен работеше в малкия екран, която тогава излъчваше „ Стани богат “. Заради това предписание е съвсем несъмнено, че няма по какъв начин родственик на водещ в БТВ да вземе 100-те хиляди.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР