Кадиров предупреди за ново нападение: Настъплението на руските сили срещу

...
Кадиров предупреди за ново нападение: Настъплението на руските сили срещу
Коментари Харесай

Кадиров със зловещи закани към Киев

Кадиров предизвести за ново нахлуване: Настъплението на съветските сили против Киев ще продължи. Това стана ясно от изказване на чеченския водач Рамзан Кадиров в Телеграм. " Луганск и Донецк - първо ще ги освободим напълно... и по-късно ще превземем Киев и всички други градове. Уверявам ви - няма да бъде направена нито стъпка обратно ", съобщи той, представен от Българска телеграфна агенция.
Кадиров постоянно се е определял като " боец " на Путин, а чеченски въоръжени сили вземат участие още през цялото време във военните дейности в Украйна.

Междувременно украинският президент Володимир Зеленски съобщи в обичайното си среднощно послание, че идващите седмици ще бъдат сериозни и чака усилване на офанзивата от съветска страна.

" Руските войски ще подхващат още по-мащабни интервенции в източната част на нашата страна ", сподели Зеленски. Той също по този начин упрекна Москва, че се пробва да отхвърли своята отговорност за военните закононарушения против украински жители.

" Ще пристигна денят, когато ще би трябвало да признаят всичко. Да одобряват истината. Когато хората нямат смелостта да признаят грешките си, да се извинят, да се приспособяват към действителността и да си вземат поука, те се трансформират в чудовища. И когато светът го подценява, чудовищата вземат решение, че светът е този, който би трябвало да се приспособява към тях. Украйна ще спре всичко това ", разяснява президентът на Украйна. След което още веднъж прикани западните страни за повече помощ към страната му.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР