Кадърът е заснет в хранителен магазин, а бившият премиер е

...
Кадърът е заснет в хранителен магазин, а бившият премиер е
Коментари Харесай

Българин си пусна шокираща снимка с Бойко Борисов, лидерът на ГЕРБ мяза на Гацо Бацов

Кадърът е сниман в хранителен магазин, а някогашният министър председател е по спортен екип, вдигнат над пъпа

Българин си пусна шокираща фотография с водача на ГЕРБ Бойко Борисов. Кадърът се трансформира в сензация в обществените мрежи.  Бившият министър председател е нещо приблизително сред Гацо Бацов и различен емблематичен тв облик – Станислав Христосков (от Шоуто на Слави).

Той е облечен с черен спортен екип, вдигнат над пъпа и завързан крепко с ластична връзка, жълта спортна тениска и необичайно яке , което е по-подходящо за дънки, в сравнение с за този аутфит.

Снимката е снимана в събота на бензиностанция на Автомагистрала " Тракия ", научи Флагман.бг. До Борисов е рапърът Шунака, който се свърза с Флагман.бг, с цел да даде пояснение. " Не съм почитател на Бойко Борисов, само че го видях на една бензиностанция, другите се снимаха с него и взех решение и аз да се щракна - ей по този начин за майтапа ", разгласи известният музикален актьор.

„ Колко земен и национален човек. Намират му само недостатъци – всякакви простаци и чукундури. Смятат, че го наскърбяват, само че дори му вършат услуга “, безапелационни са част от хората, видели фотографията.

Защо си е вързал по този начин спортния екип? Да не носи някое кюлче “ , разясняват други.

Трети пък напомнят, че това жълто яке е едно от обичаните на някогашния министър председател и той го е обличал нееднократно.
 Със същото яке в Хаджидимово 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР