Кадър НоваНова водеща превзе ефира на Съдебен спор“. Ромина Тасевска

...
Кадър НоваНова водеща превзе ефира на Съдебен спор“. Ромина Тасевска
Коментари Харесай

Ромина не може да измести Нана, валят критики към новата водеща на Съдебен спор

Кадър Нова

Нова водеща завладя ефира на „ Съдебен спор “. Ромина Тасевска направи дебют в предаването, само че към този момент не съумява да се наложи на това място. Зрителите вършат съпоставяне сред нея и дългогодишната водеща Нана и мненията не са в интерес на брачната половинка на Дарко Тасевски.



Години наред виждам постоянно предаването. Обичам Нана и тя несъмнено ще липсва на предаването. Никой не може да я замести. Новата водеща се пробва да я копира, само че по-добре да престане. Трябва да откри нещо друго, с което да грабне публиката, нещо нейно. Не зная за какво по този начин са решили продуцентите, че като намерят водеща с сходна визия, всичко ще е наред.

Още със започването на епизода и виждаш чупките, придвижването, жестовете на Нана…..ТОВА момиче би трябвало да си смени цвета на косата и прическата, да не се пробва да я имитира, а да сътвори един НОВ облик. Нана да е жива и здрава в Америка ние тук продължаваме.

За жал водещата не е за това предаване. За две лафчета на по кафе, беше окей, само че с връзки не можеш да си купиш това, което се изисква да си водещ на това предаване. Липсва й убеденост и то доста, няма дикция и съчувствие, би трябвало да имаш нюх и както се споделя, да е малко по-отракана.



УФФФ, ТАЗИ Народоосвободителна въстаническа армия ВОДЕЩА ТОЛКОВА ФАЛШИВА И ИЗКУСТВЕНА-ПО-ДОБРЕ ДА НЕ съдебна експертиза ОПИТВА ДА ИМИТИРА НАНА, А ДА БЪДЕ СЕБЕ СИ.

Съгласна съм, просто не става за водеща.Аз си споделих дано и дадем късмет, само че към този момент две излъчвания минаха и виждам,че момичето прави всичко допустимо, само че не и се получава просто не става за ВОДЕЩА

Може би терзанието й е допълнително и това е причина за грешките, които позволява. Изглежда сякаш не е на мястото си в това предаване и проличава, че не й е елементарно. Опитите на Ромина да имитира дългогодишната водеща са на моменти комични и тъкмо това дефинира отрицателното мнение на феновете.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР