кадър Нова твЛекарите от Бърза помощ искат незабавно затягане на

...
кадър Нова твЛекарите от Бърза помощ искат незабавно затягане на
Коментари Харесай

Бърза помощ: Затегнете мерките незабавно

кадър Нова тв

Лекарите от Бърза помощ желаят неотложно стягане на противоепидемичните ограничения, уточни в ефира на Нова тв Десислава Кателиева от Националната асоциация на работещите в Спешната помощ.

Вчера те насочиха зов за стягане на ограниченията, защото се тормозят, че броят на инфектираните се усилва и че натискът върху лечебните заведения ще стане сериозен.

„ Вече участвахме в този филм един път. През ноември обстановката беше същата. Имаше по 3000 инфектирани дневно, лечебните заведения тогава започнаха да се пълнят. Ситуацията ни е позната, само че в това време в този момент има разхлабване на ограниченията. Голяма част от хората не съблюдават и сегашните ”, сподели Десислава Кателиева. 

По думите й обстановката е извънредно динамична.

„ Ако в една болница допреди час е имало свободни кревати, то единствено след час обстановката е друга. Нормално е да има такива моменти, в които се обикаля с пациенти и се търсят кревати. Така е в целия свят, просто леглата се пълнят доста бързо ”, сподели още тя.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР