кадър: Gong.bgНов треньор на националния ни отбор по футбол. На

...
кадър: Gong.bgНов треньор на националния ни отбор по футбол. На
Коментари Харесай

Домусчиев за новия треньор на националния отбор: След като сме го избрали, надяваме се на по-добри мачове

кадър: Gong.bg

Нов треньор на националния ни тим по футбол. На поста застава  Ясен Петров. Ето и първите коменатри след избора:

Собственикът на Лудогорец и член на Изпълкома на БФС  Кирил Домусчиев  коментира взетите решения на извършеното съвещание през днешния ден. Той изрече задоволството си от това, че плейофната фаза на шампионата ще бъде и с ВАР, което ще понижи грешките на съдиите. Бизнесменът коментира и новия  национален селекционер Ясен Петров,  като показа, че не се бърка в избора за треньор, пише 

Домусчиев обърна внимание и на подрастващото потомство в България , като съобщи, че Лудогорец е основал най-хубавите условия за подготовка на гениите. Той счита, че школите би трябвало да изкарват качествени футболисти. 

" След като сме го избрали, надяваме се на по-добри мачове, да се надяваме, че ще се оправи, поисквам му триумф. Не познавам добре работата му, отзивите за нея обаче са положителни ", разяснява Домусчиев.

" Материалът би трябвало да се създава, с школата на Лудогорец пробвам да го върша това. Ние сме обезпечили най-хубавите условия. Надявам се, че и други школи ще създадат същото. Не се греша в такива тематики. Данчо Лечков и Емо Костадинов са опитни хора, не съм давал предложение за нов народен селекционер ", добави той.

" Смяната на съдийския началник беше гласувана единомислещо, съдийството има потребност от развиване. Одобрихме контракта за ВАР. Плейофите ще са с ВАР, образованието върви сполучливо, оборудването и подготовката на съдиите върви. Дано намалеят и грешките на съдиите. Така ще имате доста по-малко какво да пишете и коментирате по отношение на съдийските неточности. Спорове има, обикновено е, това са хора опитни, мъдри, и в разногласието се раждат решенията ", сподели още Домусчиев.

" Не сме удовлетворени от резултатите, по тази причина сменихме и треньорите, постоянно работим и имаме вяра в това, което вършим ", сподели в умозаключение той във връзка представянето на Лудогорец в Европа.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР