Кадър Фейсбук, Васил БожковВъв видеоклипа, с който представи партията си

...
Кадър Фейсбук, Васил БожковВъв видеоклипа, с който представи партията си
Коментари Харесай

Видео представянето на Божков е пред Св. Александър Невски

Кадър Facebook, Васил Божков

Във видеоклипа, с който показа партията си в обществените мрежи, предприемачът се появи на фона на храм-паметника " Св. Александър Невски " в центъра на София. " Моята задача е да лидирам първия български политически план, който още в своите съществени правила отстрани даже опцията за въздействие, корупция и зависимости ", каза обвиненият предприемач Васил Божков при представянето на партията си.

" Бъдете смели, бъдете самостоятелни, почтени, отстоявайте позицията си и дръжте на думата си. Управлявайте по този начин, че когато един се погледнете в огледалото, да се гордеете с постигнатото ", уточни Божков.

В клипа, който е обект на монтаж, се вижда по какъв начин Божков се разминава с лек автомобил, както и с преминаваща жена. В назад във времето се виждат движещи се коли и минувачи. От ъгъла на камерата излиза наяве, че тя е ситуирана алегорично на ул. " 11-ти август ". 

Причината е, че на тази дада през 2020г. той разгласи основаването на платформата " Българско лято ".

" Вие сами избирате водачите си. Вие сами представяте концепциите си. Вие сами решавате кои от тях да станат политики и да бъдат изпълн
 


Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР