Кадър: Bulgaria On AirРазединеното общество и лидерството на партийните елити.

...
Кадър: Bulgaria On AirРазединеното общество и лидерството на партийните елити.
Коментари Харесай

Главният секретар на СДС: Само да се събори Борисов не е решение

Кадър: Bulgaria On Air

Разединеното общество и водачеството на партийните елити. Второто Велико национално въстание продължава да отстоява настояванията си в Триъгълника на властта.

Това е малко като холивудска продукция. Казвам го от позицията на човек, който е взел участие в доста манифестации. Не е сериoзно това, което се случва. Това сподели за " Денят ON AIR " основният секретар на Съюз на демократичните сили Илия Лазаров.

По думите му, като изключим младежите, другите били остарели муцуни - хора, които са обединени от това, че сами по себе си нищо не могат да реализират, написа

" Нямат ясни политически претенции, единствено да се събори Борисов не е решение ", съобщи той. Според Лазаров ГЕРБ е най-голямата дясна партия.

" Смятаме да заложим на мажоритарния елемeнт в листите, по този метод ще допринесем и за общия резултат ", сподели той за Bulgaria ON AIR.

Според Лазаров във всяка страна повече или по-малко има корупция, само че евродепутатите им не ходели, сходно на нашите, да се оплакват в Брюксел.

" Корупцията в една бедна страна, каквато е България, е напълно естествена ", изясни той.

" Борисов е станал доста по-добър политик, той натрупа опит. Видяхме по какъв начин се оправи с рецесията с бежанците. Навсякъде, където има турбуленции, хората са загрижени. Казвам го от позицията на човек, който се занимава с външна политика. Една нестабилна България не е от изгода за Европа ", акцентира Илия Лазаров.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР