Кадър БулфотоИнтересна теория разви Виктор Орбан. Според него хората Западна

...
Кадър БулфотоИнтересна теория разви Виктор Орбан. Според него хората Западна
Коментари Харесай

Орбан вярва, че хората от Западна Европа може да почнат да бягат към Източна

Кадър Булфото

Интересна доктрина разви Виктор Орбан. Според него хората Западна Европа може да почнат да бягат към...Източна.  

В извънредно изявление, излъчено по най-големият американски ефирен канал Fox News, министър-председателят на Унгария Виктор Орбан се срещна с Тъкър Карлсън, един от най-популярните водещи в американския праймтайм, с цел да обсъдят няколко належащи въпроса, предава " Фокус ". Припомняме, че Fox News е мощно обвързана с републиканците в Съединени американски щати и беше единствената огромна медия, която ексамериканският президент Доналд Тръмп не подлагаше на критика.

Започвайки с тематиката за миграцията, министър председателят Орбан съобщи, че прекъсването на мигрантите, които не са имали никакво позволение да влизат на територията на Унгария през 2015 година, е „ единственото рационално държание “. „ Не можете да кажете просто, добре, това е хубава страна, бих желал да дойда тук и да пребивавам тук, тъй като ще имам по-хубав живот. Не е човешко право да идвате тук. Няма по какъв начин, тъй като това е нашата земя. Това е нация, това е общественост [със] фамилии, историческа традиция, език “, сподели Орбан. Според унгарския министър председател, доста европейски страни са решили да отворят нова глава в своята история. Те го назовават „ ново общество “, което е постхристиянски, постнационален конструкт. Те твърдо имат вяра, че е добре, в случай че разнообразни общности, мюсюлмани и християни, са смесени. „ Резултатът от това няма да е добър. Няма отговор, дали ще бъде положително или неприятно, само че мисля, че е доста рисковано и възможностите нещата да не тръгнат на добре, а доста на зле, са явни. И всяка нация има право да поеме този риск или да отхвърли този риск. Ние, унгарците, взехме решение да не поемаме риска да объркваме обществото си. Това е повода да нападат Унгария толкоз мощно “, безапелационен е Орбан. Тъкър Карлсън напомни, че президентът на Съединени американски щати Джо Байдън назова унгарския министър председател „ тоталитарен бандит “ в предизборната си акция предходната година. В отговор на прословутата забележка, Орбан означи, че доста унгарци са реагирали, като са попитали „ Кой е този човек, който споделя това? “ „ Добре, той е президент на Съединените щати, тъй че би трябвало да го вземем насериозно. Но по този начин или другояче той е човек, който не приказва нашия език и има доста лимитирани знания за Унгария “, уточни министър-председателят, добавяйки, че забележката на Байдън е „ персонална засегнатост за всички унгарци “.

Според Орбан повода Байдън да отдели Унгария и Полша е техният триумф. „ Западните либерали не могат да одобряват, че вътре в западната цивилизация има консервативна национална опция, която е по-успешна в всекидневието от демократичните “, сподели министър председателят, наричайки Унгария образец за обстоятелството, че една страна, учредена на обичайните полезности, националната еднаквост и християнството би могла да бъде сполучлива и от време на време даже по-успешна от ляво демократично държавно управление. Анализирайки актуалните трендове и гледайки в бъдещето, министър председателят Орбан означи, че доста християнски, консервативни фамилии, които са почнали да мислят, че Западна Европа към този момент не е задоволително безвредна, се реалокират в Унгария. „ Бъдещето [в Западна Европа] е несигурно “, сподели министър председателят, добавяйки, че „ не можем да изключим бъдеще в европейската история, когато ще има нова миграция от Запад на Изток в границите на Европа “.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР