Кадър: БТВВ социалната мрега е съзадена онлайн петиция в подкрепа

...
Кадър: БТВВ социалната мрега е съзадена онлайн петиция в подкрепа
Коментари Харесай

Тръгна петиция Върнете Цънцарова като водещ на „Тази сутрин” по БТВ

Кадър: БТВ

В обществената мрега е съзадена онлайн петиция в поддръжка на журналиста Мария Цънцарова и връщането й като водещ-титуляр на предаването " Тази заран " по БТВ.

Подробности може да видите в уеб страницата

Както писахме, преди два дни хиляди фенове на bTV насочиха апел към малкия екран водещ на утринния блок да е Мария Цънцарова. Акцията във Facebook стартира още от първия ден, в който в ефира се завърна титулярният водещ Антон Хекимян.

Очевидно мнозина са впечатлени от екранното наличие на Цънцарова, която за малко сподели извънреден професионализъм и журналистическа храброст. Безкомпромисните ѝ въпроси сложиха натясно политици и други представители на властта.

Ярък образец за това стана е изявлението с евродепутата от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки, на който се наложи да изяснява по какъв начин по този начин е за връщане на наложителната военна работа, откакто самичък не е служил и какъв брой години са му били нужни да приключи право, като дружно с това пропуща казармата. Но сходни обстановки със „ мощните на деня “ имаше на процедура всяка заран, до момента в който Мария Цънцарова водеше утринния блок на bTV.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР