кадър bTVМного е жалко да гледаш как медии с претенция

...
кадър bTVМного е жалко да гледаш как медии с претенция
Коментари Харесай

Марешки напада медиите за това, че не били предали правилно позицията му за Великито Народно събрание

кадър bTV

" Много е тъпо да гледаш по какъв начин медии с рекламация се вършат на недочули, неразбрали...само и единствено да манипулират хората и да повтарят опорки на тролове ", това написа във Facebook водачът на " Воля " Веселин Марешки, очевидно неудовлетворен от неуместните въпроси, които му сложи в сутришния блок на bTV водещата Мария Цънцарова.

Марешки съобщи позицията си, която е кардинално срещу Великото Народно заседание, което по негово мнение е ненужна институция. Но пък в случай че всички други полотици искаи, то трябвало да се свика в този момент, тъй като другояче щяло да се губи време.

Марешки, който също така упорства, че " Воля " е в съпротива на ГЕРБ и патриотите в този парламент, написа в обществената мрежа и това:
" Наложи се и в БТВ няколко пъти да изяснявам като на първолаци нещо, което на всеки приблизително образован човек му стана ясно още от първото ми изказване.
Как по този начин половината медии са ме разбрали, а други- не?! Отговорът е повече от явен. Но въпреки всичко, в случай че има някой още неразбрал, да види позицията ми ".

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР