Кадър: БНТ“Туитър обяви, че перманентно прекратява достъпа на американския президент

...
Кадър: БНТ“Туитър обяви, че перманентно прекратява достъпа на американския президент
Коментари Харесай

Доналд Тръмп-младши защитава баща си с реч за Сталин

Кадър: Българска национална телевизия

“Туитър ” разгласи, че непрестанно приключва достъпа на американския президент Доналд Тръмп до обществената мрежа. Причината е ролята на Тръмп в провокирането на насилието, до което се стигна откакто негови последователи нахлуха в постройката на Конгреса във Вашингтон по-рано през седмицата. “Туитър ” беше главния информационен канал на Тръмп преди и след избирането му.

Доналд Тръмп-младши, наследник на Доналд Тръмп, се зае да брани татко си, откакто Туитър блокира акаунта му. Светът се смее на Америка, а свободата на словото е „ мъртва “ и следена от „ мощни левичари “, разгласи дребният Тръмп. И, откакто татко му към този момент не може да написа в Туитър, самичък постна тирада за Сталин и Мао.

" Светът се смее на Америка, а Мао, Ленин и Сталин се усмихват. Способни ли са огромните софтуерни компании да цензурират президента? Свободното слово е мъртво и следено от мощни левичари ", написа Тръмп-младши в Twitter.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР