кадър 7/8 ТВТелевизионният водещ и политик Слави Трифонов събра във

...
кадър 7/8 ТВТелевизионният водещ и политик Слави Трифонов събра във
Коментари Харесай

Слави Трифонов направи нова класация, събра най-безочливите и нагли изказвания на властта и подръжниците ѝ

кадър 7/8 ТВ

Телевизионният водещ и политик Слави Трифонов събра във Facebook собствен топ 10 на най-наглите и безочливи изявления на политици, наблюдаващи и анализатори, казани напоследък. Той не прави това за пръв път. Трифонов разяснява, че в случай че медийните изяви най-много в интерес на сегашната власт продължат, вериятно ще разшири класацията до топ 100.

Ето кои заглавия в медиите са влезнали в подборката на Слави и аргументите за какво са там:

" Наскоро ви показах моя топ 10 на най-безочливите и нагли изявления от последните дни на политическата клика и нейният обслужващ личен състав. Аз си мислех, че класацията ще е топ 10, само че в действителност тя решително върви към топ 100. Ето новите изявления, които попадат в тази толкоз влиятелна ранглиста:

“Проф. Георги Близнашки: Президентът да се избира от Народното събрание, с цел да не влизат инцидентни хора във властта ”
(Донякъде професорът е прав - един инцидентен човек, наименуван Росен Плевнелиев, влезе във властта, стана президент и избра различен инцидентен човек, наименуван Георги Близнашки, за длъжностен премиер)

“Проф. Антоанета Христова: Всичко, което се случва, е част от голяма хибридна война ” (така вижда митингите различен облужващ професор)

“Александър Йорданов: Това не е митинг, а болшевишки антибългарски бунт ” (така вижда митингите седесарят от ГЕРБ)

" Милена Фучеджиева: Ковчези, бесилки, черепи - отвратена съм от това, което виждам ” (това пък е гледната точка за митингите на някои културтрегери)

" Огнян Минчев: Управлението може да си отиде, само че няма какво да пристигна ”

“Каракачанов: Протестите желаят да доведат гей браковете и да основат джендър република ” (изказването на вицепремиера влиза непосредствено в моя топ 3)

“Митрополит Николай: За първи път от спасяването на българските евреи страната чува гласа на църквата ” (това е единствено дребна част от пламенната тирада в отбрана на Бойко Борисов, която обслужващият митрополит произнесе по време на службата на огромния християнски празник - Успение Богородично. В църквата митрополитът дефинира ръководството на Бойко Борисов като „ плодородно време “ за Църквата)

“Георги Марков, ГЕРБ: Чака ни мор, банкрути, беднотия, стрес, интернационална изолираност. България ще стане погребална организация. Долу Румен Радев ” (явно след “благодатното време ” идва Апокалипсис)

“Деница Сачева: Говорете си фейсбук пехливани, не ми пречите ”
(освен като тулупи, самозабравилата се власт преглежда своите жители и като пехливани)
“Сачева: Борисов ли е единственият мъж с револвер в България? ” (Социалният министър прави всичко допустимо да влезе с най-вече безочливи изявления в топ 100)

" Мария Габриел: Европейският съюз почита България поради ръководството на премиера Борисов ” (изказването е от края на юни, само че твърдо заслужава място в топ-а)

" Харалан Александров: Борисов е свирепо атакуван ” (изказването също е от края на юни, само че то има своето място напред в класацията, най-много поради последващия разбор на Харалан Александров за изтеклите фотоси от спалнята на Бойко Борисов: “Това, което мазета рибата, бе фотографията с голия министър председател. Мъжете мощно се разтревожиха, а дамите се умилиха и се трогнаха. Имаше ентусиазъм да бъде предпазен, все едно виждат в него бебе, което имат потребност да го завият - да защитим уязвимото тяло на нашия водач ”).

 

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР