Кадър: 7/8 ТВСлед незаконното ми задържане на 8 срещу 9

...
Кадър: 7/8 ТВСлед незаконното ми задържане на 8 срещу 9
Коментари Харесай

Николай Стайков: Целият свят знае, че в България арестуват и бият журналисти

Кадър: " 7/8 ТВ "

" След противозаконното ми задържане на 8 против 9 август на 200 метра от Орлов мост беше формирана вътрешна инспекция в Столична дирекция на вътрешните работи.

На срещата ми с комисията - в нея имаше двама началници от “Охранителна полиция ” Стоядинова и Георгиев - ясно им споделих, че с тези способи на задържане непосредствено с белезниците на гърба, без предоставяне на опция на легитимация на публицисти и без никакви данни за осъществени нарушавания някой ден ще имат доста сериозен проблем.

Проблемът към този момент пристигна, целият свят знае, че в България арестуват и бият публицисти, а оправдания “не знаехме ”, “не видяхме ”, “нямаме указания ” няма по какъв начин да има ", пише журналистът Николай Стайков в обществената мрежа фейсбук, представен от.

В полицията има хора, които би трябвало да понесат отговорност за тези арестувания на публицисти, които не се случват и в страни от Третия свят.

А, щях да не помни - три седмици нямам никакъв отговор за резултата от вътрешната инспекция. Днес ще звънна да запитвам, да не би да съм изпуснал нещо, написа още той.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР