Кабинетът ще издържи, докато на ГЕРБ и ДПС им отърва

...
Кабинетът ще издържи, докато на ГЕРБ и ДПС им отърва
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Кабинетът ще издържи, докато на ГЕРБ и ДПС им отърва да го ползват, най-вече от алчност

Кабинетът ще издържи, до момента в който на ГЕРБ и Движение за права и свободи им отърва да го употребяват, най-много от лакомия. ГЕРБ и Движение за права и свободи употребяват цялата тази работа, с цел да " усвоят " сума ти пари - големи милиарди, които просто ще откраднат през бюджета, съобщи в ефира на Българска национална телевизия ръководителят на ПГ на " ИТН " Тошко Йорданов.

Той изясни, че най-лесно се краде през бюджета, когато парични средства се насочват към компании и към браншове, " които са ваши ". Такива, по думите му, са финансовите стратегии в общините.

Определи като нездравословен за страната министъра на финансите Асен Василев. Обвини го, че е дал 4 часа на кметовете след локалните избори да показват планове и попита дали се сещаме кои са били подготвени с плановете:

" Когато вкараш в бюджета подготвени към този момент пари към съответни общини, които са си твоите общини, а там работят твоите компании... ".

Тошко Йорданов е безапелационен, че приходите в бюджета са надценени. Заложеният стопански напредък ще е два пъти по-малък съгласно Европейски Съюз.

Той разяснява и тематиката " Шенген ", като акцентира, че решаването на казуса е извънредно належащо за бизнеса:

" След като съгласно госпожа Весела Чернева предлагането на Австрия за " въздушен Шенген " са извървени 2/3 от пътя, аз желая да се обърна към всички български транспортни компании, които имат стокооборот с шенгенското пространство, да си натоварят тировете на аероплан ".

Тошко Йорданов попита още на какво съображение Австрия ще ни слага условия за този " въздушен Шенген " да одобряваме бежанци от Афганистан и Сирия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР