Кабинетът на министрите на Украйна прие на среща днес промени

...
Кабинетът на министрите на Украйна прие на среща днес промени
Коментари Харесай

Украйна планира да си върне контрола над Донбас до 2025 година

Кабинетът на министрите на Украйна одобри на среща през днешния ден промени в тактиката за ръководство на държавната граница до 2025 година, които плануват подготовка за отбрана на сектор от украинско-руската граница в Донбас след връщането на надзор върху него. За това заяви РИА Новости.
По-рано държавното управление на Украйна утвърди тактика за ръководство на държавната граница до 2025 година, само че тя не съдържаше уговорка за сектора на границата на територията на Донбас в.
 Украйна мисли да удължи изключителното състояние до края на април Украйна мисли да удължи изключителното състояние до края на април
Украинското държавно управление има намерение да удължи държавната карантина и изключителния режим до 30-ти април, както и да върне класирането на...
„ Осигуряване на подготвеност за отбрана на украинско-руския сектор от държавната граница в границите на избрани региони на Донецка и Луганска области след обновяване на контрола върху тях ", се споделя в документа за тактика.
През април 2014 година украинските управляващи започнаха военна интервенция против самопровъзгласилите се ЛНР и ДНР, които оповестиха самостоятелност след държавния прелом в Украйна през февруари 2014 година Според последните данни на Организация на обединените нации жертви на спора са станали към 13 000 души.
Въпросът за разрешаване на обстановката в Донбас се разисква, в това число по време на срещите в Минск на контактната група, която от септември 2014 година към този момент е приела три документа, регламентиращи стъпките за деескалация на спора. След споразуменията за помирение сред страните в спора обаче, престрелките не престават.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР