Журналистката Гергана Костова разкри защо прокуратурата, НАП и Икономическа полиция

...
Журналистката Гергана Костова разкри защо прокуратурата, НАП и Икономическа полиция
Коментари Харесай

Журналистка разкри защо прокуратура, МВР и НАП са я погнали като най-страшен бандит на държавата

Журналистката Гергана Костова разкри за какво прокуратурата, Национална агенция за приходите и Икономическа полиция са я погнали като най-страшен престъпник на страната. Във Facebook тя описа за безуспешните й опити години наред да се оправи с на пръв взор битова обстановка. Вместо държавните институции да й окажат помощ, те се обърнали против нея и почнали да я проверяват.
Гергана разказва неуместната обстановка по този начин:

.
Eто по какъв начин се паркира пред непознати гаражи към този момент 10 години професор по юридически науки в УНСС, създател на учебник „ Основи на правото “, един от приветствалите в редиците на университетските среди Никола Филчев след ерата с „ Плод и зеленчука “ и Алексей Петров от делото „ Октопод “. Човек, който преподава на студенти и приготвя бъдещи адвокати.

Жалбите в полицията за това, че стопира пред гаража – към този момент 7 години, нямат резултат. Напротив – уважаваният учител пуска също по този начин уважаваната си и назначена в организация „ Митници “ щерка в саморазправи. Полицията и тук към момента не споделя какъв е резултатът от жалбата ми за тормоз – питана ли е държавната служителка „ за какво ще ме ликвидира “ и кои тъкмо са институциите, на които съм „ подадена “? Другите цитати са нецензурни. От полицията щели да се обадят да ми кажат до каква степен са стигнали по жалбата ми.

Сега ме ревизират Национална агенция за приходите и Икономическа полиция за приходи и за какво пребивавам там. Цял един Горанов съм си аз. Искат да знаят и за договорите ми в медиите – какви пари получавам и от кое място.- това тъй като е в голяма връзка с гаража. Обвиняват ме в злоупотреби. Защото госпожата с основите на правото е счела за нужно да използва прокуратурата – в този случай СРП, с цел да си обсеби непозната благосъстоятелност и да си паркира.

Очаквам скоро КОНПИ да наминат. Но и СОБТ, в случай че може. Щото аз съм сериозен проблем, имам милиони левове, компании, вандалско държание също по този начин, а професорката не си е купила гараж на времето.

Това спря да бъде битовизъм сега, в който даже дребните пипалца започнаха да бъркат къде се намират и да използват държавни институции, с цел да разчистват персоналните си сметки. Те могат всичко, ти си елементарен селяндур, който им пречи в живота.

Първо районно управление (на МВР), Национална агенция за приходите, СРП работят за госпожата и нейното паркиране. Интересно какъв брой пари ще похарчат в това „ следствие “, обслужвайки я? Чакам развоя с боязън.

P.S. Интересна част от историята е и кои на финала ще се окажат съветниците й в тази акция – да не излезе един основен редактор на най-тиражния вестник в България, който постоянно и скрито посещава някогашна колежка и няма къде да си спре служебния джип? Няма имена към този момент, тъй като очаквам резултати от инспекциите и ще приказвам с обстоятелствата от тях. Който търси - намира.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР