Журналистът Стоян Тончев отписа възможността на номинирания от ГЕРБ Антон

...
Журналистът Стоян Тончев отписа възможността на номинирания от ГЕРБ Антон
Коментари Харесай

Стоян Тончев с прогноза: Хекимян няма да стане кмет

Журналистът Стоян Тончев отписа опцията на номинирания от ГЕРБ Антон Хекимян да стане кмет. В обществената мрежа Facebook той аргументира позицията си. Ето и цялостното му обръщение;

“Колеги и другари, концентрирайте се върху кандидатурите за кметове по Южното Черноморие. Който владее Черно море и Черноморския район, владее света! София не е забавна. След 10 година (а за какво не и по-рано) може и да не е столица, а Пловдив. За всички е ясно, че Хекимян няма да бъде кмет по ред аргументи. Затова и го издигна Борисов. Пък и щяха да го разкарват от bTV. ”
Припомняме, че по-рано през днешния ден от ГЕРБ оповестиха, че Антон Хекимян ще е претендентът за кмет на София. Антон Хекимян е роден в Стара Загора на 22 май 1984 г. Самият той сподели при представянето си, че в столицата живее към този момент 20 години. Хекимян означи оше, че от 19 години е публицист и е минал през всички равнища на кариерата си. Това го е предиздвикало да се замисли: “Накъде повече? ” Така осъзнал, че желае да работи за хората.
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР