Журналистът Симеон Колев, познат най-вече като дългогодишен водещ на сутрешния

...
Журналистът Симеон Колев, познат най-вече като дългогодишен водещ на сутрешния
Коментари Харесай

Симеон Колев провокира ценители с втора книга

Журналистът Симеон Колев, прочут най-много като дълготраен водещ на утринния блок "Стартер " по БГ Радио, предизвика ценители с втората си книга. В "Наръчник за приложимост и употреба на мъжа " създателят споделя свои размишления за любовта, секса и брака, шеговити указания, препоръки за самозапазване, ориентирани към представителките на нежния пол, хрумвания за сполучливо справяне с децата и отзиви по настоящи тематики като обществените мрежи, веганството, баловете и тютюнопушенето. Изданието съдържа разновидности на текстове, оповестени в уеб страницата Edna.bg.
Премиерата на книгата със специфични допълващи мнения от Мадлен Алгафари ще се състои през днешния ден, 2 юли, от 19 ч., в столичния Jasmine Gastro Bar. Гостите на събитието ще имат опцията да се включат в диалог със Симо за мъжете, дамите, връзките и нещата от живота като цяло. А за положителното въодушевление ще се погрижат известни лица като Ани Салич, Диана Любенова, Богдана Трифонова и Петър Бакърджиев, които ще прочетат и разясняват част от най-интригуващите фрагменти от книгата.

Повече за премиерата:https://www.facebook.com/events/2142143026017553/


ЗА КНИГАТА


Да си жена е мъчно. В множеството случаи би трябвало да свършиш освен своята работа, ами и тази на мъжа, че и на детето... в случай че не знаеш по какъв начин да ги накараш да я свършат сами, само че казусът рядко е подобен.
Този справочник е предопределен за дами на всякаква възраст, с всевъзможен статус, фамилно и материално състояние, дами с всевъзможни проблеми и даже такива, които настояват, че не познават проблеми.

Повече за изданието:https://egmontbulgaria.com/p3377




ЗА СИМЕОН КОЛЕВ

Симеон Колев работи в БГ Радио от самото му основаване. Роден е в София през 1977 година Учил е в съветско учебно заведение, след това в две квартални, в Югозападния университет, а най-сетне в Нов български университет. Завършва и двата университета и сега е магистър по политология и интернационалните връзки. Обича работата си, непредвидените дарове, хубавите книжарници, умните хора, колекционерските играчки и хотелите с хубави закуски. Не може да свикне с ранното ставане. В свободното си време постоянно пътува, кара колело и чете исторически книги. Води разнообразни събития и взе участие в мероприятия, които усъвършенстват средата. Не върви с костюми, само че тези, които има, са шити по поръчка. "Наръчник за приложимост и употреба на мъжа " е втората му книга.

* * *
"Егмонт " е водещо издателство за книги и периодика в България. Мисията на компанията е да основава качествено и новаторско наличие, което въодушевява, образова и забавлява.
В портфолиото на издателството влизат одобрени създатели като Елиф Шафак, Дж. К. Роулинг, Рик Риърдън, Сара Дж. Маас, Джон Грийн, Вероника Рот и Стефани Майър. Сред главните му сътрудници са международни колоси като Disney, Mattel, National Geographic, Hasbro, Microsoft и Mojang.
Издателството е част от водещата скандинавска медийна група Egmont с интензивности в 30 страни и над 6200 чиновници. Създадената през 1878 година компания се развива в сфери като кино, телевизия, книги, списания, електронна търговия и цифрови услуги. Egmont е фондация, която подарява над 13 милиона евро годишно за обезпечаване на по-добър живот на деца и младежи.

Повече за "Егмонт " в България:www.egmontbulgaria.com
www.egmont.com
https://www.facebook.com/egmont.bg/
https://www.facebook.com/romance.egmont/
https://www.facebook.com/egmont.teen/
https://www.instagram.com/egmontbulgaria/
https://www.youtube.com/user/egmontbulgaria/

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР