Журналистът и близък приятел на баба Ванга Сергей Кастарной за

...
Журналистът и близък приятел на баба Ванга Сергей Кастарной за
Коментари Харесай

Какво предрече Ванга за 2020: Тайната на петте двойки

Журналистът и непосредствен другар на баба Ванга Сергей Кастарной за пръв път разкри предсказания за 2020 година, които приживе пророчицата го помолила да не споделя, до момента в който не пристигна им времето.

Според него Ванга предрекла, че през 2020 година светът ще бъде изправен през сериозен потрес в два характерни дни. Това са дните, в които има насъбрания на пет двойки – 22 февруари 2020 и 22 декември 2020, разкри Кастарной в предаването „ Всъщност “ по първи канал на съветската телевизия, където беше обвързван за детектор на лъжата, който сподели, че споделя истината.

Според една от прогнозите няколко дни преди датата тъмнина ще скрие слънцето и в действителност през декември се чака слънчево затъмнение.

„ Ванга въобще не се интересуваше от нумерология, само че изиска да не описвам тези неща, до момента в който не им пристигна времето. Те ще се осъществен в един миг и може би ще преобърнат живота на цялото човечество “, сподели още приятелят на Ванга.

Кастарной твърди, че тези дати ще станат повратна точка за човечеството. Той е безапелационен, че Ванга му е показала тъкмо тези дати, а не други, свързани с годините 2022 или 2222.

Сергей Косторни описа още, че Ванга е предрекла епидемии и ненадейно експлоадиране на война за актуалната година.

„ Ако не се случи знамение и човечеството не се промени, в случай че светът продължава да сее зло, хората да преследват парите, да се водят войни, епидемията може да е нелечима и да ескалира до доста съществени размери “, сподели още той.

Превод и редакция: Екип на DarikNews

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР