Журналистът Диляна Гайтанджиева смрази света със свое разследване! Цялото разследване

...
Журналистът Диляна Гайтанджиева смрази света със свое разследване! Цялото разследване
Коментари Харесай

Диляна Гайтанджиева смрази света със свое журналистическо разследване!- снимки

Журналистът Диляна Гайтанджиева смрази света със свое следствие! Цялото следствие можете да прочетете на този линк:http://dilyana.bg/us-diplomats-involved-in-trafficking-of-human-blood-and-pathogens-for-secret-military-program/

Посолството на Съединени американски щати в Тбилиси транспортира замразена човешка кръв и патогени като дипломатически товар за секретна военна стратегия на Съединени американски щати. Вътрешните документи, намесващи американските дипломати при превозването и експериментирането на патогени под дипломатическо прикритие, са ми изтекли от грузински инсайдери. Според тези документи учените от Пентагона са били изпратени в Република Грузия и са получили дипломатически имунитет за проучване на смъртоносни заболявания и захапване от инсекти в центъра Лугар - биолабораторията на Пентагона в столицата на Джорджия Тбилиси.
Това военно оборудване е единствено една от многото биолаборатории в Пентагона в 25 страни по света. Те се финансират от Агенцията за понижаване на заканите за защита (DTRA) по военна стратегия в размер на 2,1 милиарда $ - Кооперативна стратегия за биологичен ангажимент (CBEP) и са ситуирани в страни от някогашния Съветски съюз като Грузия и Украйна, Близкия изток, Югоизточна Азия и Африка.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР