Жуниор Мораеш даде специално интервю за предаването Код Спорт“ по

...
Жуниор Мораеш даде специално интервю за предаването Код Спорт“ по
Коментари Харесай

Жуниор Мораеш: Искам последният мач в моята кариера да е в ЦСКА, отборът е в сърцето ми

Жуниор Мораеш даде особено изявление за предаването „ Код Спорт “ по RING. Бразилският футболист приказва дни преди старта на войната в Украйна – страната, в която се трансформира в суперзвезда с екипите на „ Металург “ (Донецк), „ Динамо “ (Киев) и „ Шахтьор “ (Донецк). Преди това обаче нападателят бе в ЦСКА и бързо влезе в сърцата на „ армейците “. Предлагаме ви част от изявлението:
 Бивша звезда на ЦСКА подписа с бразилски гранд Бивша звезда на ЦСКА подписа с бразилски гранд
- Преди 10 години с ЦСКА се борихте за купата в българското състезание. Как за един сезон станахте толкоз огромен любим на " алените " почитатели?

- Винаги е особено да приказвам за ЦСКА. Наистина бях много малко време в тима, само че беше ужасно време. Дадох всичко за клуба. И почитателите го оцениха. Дадох сърцето си, качествата си, всичко, което можех. Направих всичко, с цел да печелим мачове.

- Когато вие играехте в ЦСКА, бяха доста тежки години за клуба. Как по този начин тимът влезе в сърцето ви?

- Имахме доста положително ядро футболисти от в действителност висока класа. Треньорът беше също специфичен. Имаше някаква мощна магия. Не знам за какво, само че в ЦСКА се усещах доста добре. Щастлив и убеден на терена. Усещах мощно и поддръжката на почитателите. Случваха се хубави неща. Бях блажен, че имах шанса да бъда в ЦСКА.

- Редовно публикувате фотоси и известия, свързани с ЦСКА в обществените мрежи. Чувствате ли се част от " аленото " семейство и следите ли какво се случи с клуба в последните 10 години?

- Разбира се. Никога не съм прекъсвал контакта с българските си другари. Имам доста близки хора в страната ви. Непрекъснато проследявам какво прави ЦСКА в шампионата и изобщо новините към клуба. Не мога да се трансформира. ЦСКА живее тук (сочи сърцето си). И в този момент адресирам доста поздрави посредством вас на всички почитатели.

- Казвате, че ЦСКА е в сърцето ви. Възможно ли е един ден в края на кариерата ви, да ви забележим още веднъж с алената фланелка?

- Надявам се, уповавам се. Искам последният мач в моята кариера да е в ЦСКА. Бих се върнал в тима да работя и да оказа помощ да се развие. И ще ви призная - доста бих желал това да се случи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР