Жул Кейта ще проведе първа тренировка с ЦСКА утре след

...
Жул Кейта ще проведе първа тренировка с ЦСКА утре след
Коментари Харесай

Жул Кейта започва тренировки

Жул Кейта ще организира първа подготовка с ЦСКА на следващия ден след 50-дневно спиране. Очакваше се гвинеецът да се завърне в София от родината си през вчерашния ден, а в краен случай това би трябвало да стане през днешния ден. Фланговият нападател не е упражнявал с отбора от началото на декември, когато бе освободен по неотложност поради кончината на брат си и от този момент бе при фамилията си в Гвинея.

Той пропусна подготвителния лагер и контролите в Алания, като даже се появиха спекулации, че може да напусне, макар че наемът му от Ланс е до лятото. Кейта обаче е получил по-длга почивка, за се отърси от загубата на своя родственик и да се възвърне прочувствено.

Утре "червените " възобновяват занимания след двудневна отмора, като въз основата в Панчарево би трябвало да се появи и гвинейското крило, с цел да се включи във втората част от подготовката.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР