Жребият в Лига Европа размина големите фаворити за трофея в

...
Жребият в Лига Европа размина големите фаворити за трофея в
Коментари Харесай

Жребият натресе Рома на Милан

Жребият в Лига Европа размина огромните любимци за трофея в лицето на Ливърпул и Милан, като двата отбора могат да се срещнат най-рано в огромния край, който е на 22 май в Дъблин.

За " росонерите " обаче следва тежка италианска борба против Рома, който се намира в страхотна форма под управлението на Даниеле Де Роси. Победителят от тази двойка ще се изправи на полуфиналите против един всред Байер Леверкузен, който е водач в Бундеслигата и носителя на Лигата на конференциите - Уест Хем.

Другият огромен любимец в Лига Европа - Ливърпул, пък е с допустим чоп, като ще се изправи против Аталанта на четвъртфиналите. След това мърсисайдци ще би трябвало да преминат против спечелилия всред Бенфика и Олимпик Марсилия, в случай че желае да стигне до Дъблин.

Първите четвъртфинални дуели ще се изграят на 11 април, като хазаин ще бъде първият изтеглен тим. Реваншите ще се проведат на 18 април 2024 година. Жребият ще дефинира и кои ще се евантуалните полуфинални двойки. Двубоите от тази фаза ще се проведат на 2 и 8 май, до момента в който огромният край в Дъблин, Република Ирландия ще бъде на 22 май.

Ето какво отреди жребият за четвъртфиналите в Лига Европа:

Милан - Рома

Ливърпул - Аталанта

Байер Леверкузен - Уест Хем

Бенфика - Олимпик Марсилия

Ето по какъв начин ще наподобяват полуфиналите в Лига Европа:

Бенфика/Олимпик Марсилия - Ливърпул/Аталанта

Милан/Рома - Байер Леверкузен/Уест Хем
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР