Жребият преди мача между България и Парагвай в турнира за

...
Жребият преди мача между България и Парагвай в турнира за
Коментари Харесай

Жребият за България - Парагвай е на 3 март

Жребият преди мача сред България и Парагвай в шампионата за Купа " Дейвис " ще бъде изтеглен в четвъртък (3 март), дефинира супервайзърът Мария Кристина Барбарано от интернационалната федерация по тенис (ITF). Церемонията стартира в 12:00 ч. в столичната зала " София ", където в петък и събота (4-5 март) ще се изиграе срещата сред двата отбора от плейофите в Световна група II на международното отборно състезание за мъже.

Ден по-рано - в сряда (2 март), ще се организира формалната конференция с присъединяване на капитаните на двата тима - Валентин Димов и Рамон Делгадо. 

Във всеки от двата спортни дни мачовете ще стартират в 16:00 ч. Всички срещи ще бъдат излъчени онлайн по телевизия  B1B-Box  - най-новия български състезателен канал, предаван в мрежите на най-големите кабелни и сателитни оператори в страната.

Българският тим е в състав Димитър Кузманов (№195 в международната ранглиста), Александър Лазаров (№409), Александър Донски (№608) и Пьотр Нестеров (№1707). Гостите от Южна Америка са в състав Хуан Борба (№1557), Мартин Антонио Вергара дел Пуерто (№1777), Адолфо Даниел Вайехо (№1985) и Ернандо Хосе Ескура Иснарди (без класиране).

Победителят в мача сред България и Парагвай ще се класира за същинската фаза на конкуренцията в Световна група II през септември. Загубилият ще играе в Група III на своята районна зона за Купа " Дейвис " - надлежно " Европа " или " Америка ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР