Жребият на Чаланджъра в Оейраш противопостави двама българи още на

...
Жребият на Чаланджъра в Оейраш противопостави двама българи още на
Коментари Харесай

Програма за сряда: Двама български представители отново на корта в Португалия

Жребият на Чаланджъра в Оейраш опълчи двама българи още на старта и по този начин през вчерашния ден един против различен на корта излязоха Димитър Кузманов и Александър Лазаров. Въпреки че софиянецът сподели отлична игра и несъмнено имаше своите шансове за триумф, то опитът на втората ни ракета взе връх и победител от срещата излезе Кузманов след победа в три сета. Днес още веднъж ще можем да забележим Мико в деяние, защото му следва да излезе в борба за място на четвъртфиналите в португалския град.

Опонент на родния ни представител ще бъде международният №386 Лукас Герх, с който до този миг не са се срещали в формален мач. Днешният им конфликт е подложен трети в програмата на втория по величина корт и се чака да започва не преди 15:30 часа българско време, като вие още веднъж ще имате опция да го наблюдавате на нормалните линкове в Tennis.bg.

Освен Мико в игра ще забележим и първата ни ракета при дамите Виктория Томова, която ще открие присъединяване си на мощния W80 шампионата в Оейраш с дуел против международната №152 Юлия Грабер. Срещата сред двете има огромна възможност да стартира по същото време като мача на Кузманов, защото също е трета подред на корт 8 и предстоящият ѝ старт е не преди 15:00 часа българско време.

Програмата за сряда в Оейраш:

Корт 3 (начало 12:30 часа):

1. Оскар Жузе Котиерез - Зденек Колар

2. Еван Фурнес - Йозеф Ковалик

3. Димитър Кузманов - Лукас Герх

4. двойков мач

Корт 8 (начало 12:00 часа):

1. Стефания Рубини - Леолия Жанжан

2. Юлия Хатука - Катаржина Кава

3. Виктория Томова - Юлия Грабер

4. двойков мач

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР