Жозе Моуриньо остана разочарован от състоянието на тревното покритие на

...
Жозе Моуриньо остана разочарован от състоянието на тревното покритие на
Коментари Харесай

Моуриньо скочи на калпав терен в Серия А

Жозе Моуриньо остана отчаян от положението на тревното покритие на стадиона на Торино при равенството 1:1 на неговата Рома в мач от Серия А.

„ Допуснахме гол от статично състояние - изясни Специалния. - Трудно е да се играе против тимове, които практикуват сходен жанр, с тяхната физика и активност. Представихме се добре, не е елементарно да създаваш положения против тях, не е елементарно да играеш футбол с едно допиране на терен, който е толкоз неприятен, че прави Олимпико в Рим да наподобява като фешън подиум. Обещавам, че повече няма да наскърбявам терена на Олимпико ".

„ Имахме играчи като Паредес, които до преди няколко седмици не можеше да играе даже 15 минути, имахме изцяло нова отбрана. Наистина ми хареса представянето. Трудно е да се оправиш по-добре против този стабилен Торино. Беше доста мъчно за нас, само че и за тях също. Когато допуснеш гол в последните минути, чувството е като две пропуснати точки, само че аз почитам противника, знам, че имаха цяла седмица за подготовка, до момента в който ние имахме огромно пътешестване в четвъртък. Разочарован съм от резултата, само че не и от това, което видях от моите момчета ", добави той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР