Жоро Варсамов се изяви като лошото момче във Фермата, но

...
Жоро Варсамов се изяви като лошото момче във Фермата, но
Коментари Харесай

Могат ли да обичат лошите момчета с Георги Варсамов

Жоро Варсамов се изяви като неприятното момче във " Фермата ”, само че пък завоюва сърцата на мнозина. Решихме да го поканим на посетители, с цел да разберем дали неприятните момчета могат да обичат и разрешено ли е на мъжете да плачат! А какви са днешните дами? Станаха ли момчетата псевдо тарикати? А изневеряват ли? Всичко това чуйте в този момент!

Жоро, ти неприятно момче ли си?

За някои съм неприятен, за други - добър. Не бих споделил, че съм неприятен. Но какво значи неприятно момче? В днешно време е цялостно с всякакви псевдо неприятни господа - Facebook разбойник. Трудно е да се дефинира какво тъкмо значи това. Например за майка ми съм неприятен, зашото се татуирам, непрекъснато слушах упреци преди време. Сега всички са татуирани и това се приема добре, само че тогава не беше по този начин. Но аз не съм се татуирал, с цел да наподобявам неприятен. Те си треперят и единствено кат ме чуят по улицата, хаха.

Лошото момче има ли отличителни белези?

Това са по-скоро признаци, признати от обществото. В ден сегашен няма неприятни момчета. Те си мислят, че откакто са си татуирали калашници, приели са неразрешени субстанции, стъпват тежко в заведенията, са неприятни. Всъщност картинката е доста смешна. Едно време е било модрно мъжът да е благородник, да се грижи за дамата до себе си, до момента в който в този момент, за тези лигльовци е значимо да се снимат в колата. В ден сегашен няма мъжки качества, това е болна тематика за мен.

Къде стои тогава уважението във взаимоотношенията?

Те не знаят какво е това, не го схващат. След като са приели образеца от не изключително умните си родители, те подражават. Това обаче не ги прави неприятни, неприятна е средата, в която са израснали и те не знаят кое е вярно или не. За тях е значимо да се снимат и да се тагне, само че не се интересуват от дамите до себе си. Те подаряват цвете за Свети Валентни, зашото по този начин е признато, а не тъй като влага мисъл в това. Истинските неприятни момчета в действителност обичат дамите си и са с тях цялостен живот. Това, че не могат да обичат е безспорен мит.

Какви са скъпите качества, които би трябвало да има същинският мъж?

На днешните " мъже ” им липсват всичките качества. Крайно е, само че е по този начин. Ще отговоря по малко по-различен метод. В културите, в които е позволено многоженството, за д аимаш повече от една жена, единственото нещо, което се желае от този човек е да може да се грижи за нея и да ѝ подсигури живота. В България това нещо го няма. Той има гадже, хвали се с нея, само че не се грижи добре за нея и я губи.

При днешните дами липсва същото. Търсенето дефинира предлагането. След като се търси осанка с джуки и цици, това се и предлага. Хубавите качества, които са цел на интелигентните хора, към този момент се срещат доста рядко. Вече даже не търсим обич.

Чувстваш ли се неразбираем?

Със сигурност съм неразбираем. Лото е, че съм прочувствен и " джафка’ като че ли имам някаква вяра, а в действителност нямам. Понякога се случва да направя положително, по непреавилен анчин. Тогава при мен идва възрастен човек и ми споделя, че нищо няма да се промени. Винаги съм се опитвал да оправя света… Образът на неприятно момче по-скоро ми е пречил. Когато се появя някъде всички се обръщат и ме гледат. Същевременно постоянно попадам на несъответстващи хора. Но нищо не бих трансформирал, това съм си аз!

Могат ли мъжете да плачат и да обичат? Много мъже настояват, че няма същинска обич и всичко е до ползи?

Защо да не може? Не разбирам! Това не е уязвимост. Даже не съм се и замислял за какво се приема за погрешно. Няма нищо по-нормално от това да изразим обичта си към хората, които обичаш. Ако и това нещо го няма, то няма смисъл да се живее. А, когато човек плаче, значи, че е изгубил нещо. А това значи, че е живял. Хора, които няма защо да плачат, живеят прахосан живот.

Твоята персонална идея е битката с насилието над животните. Как вървят нещата там?

Не върви на на никое място. Има извънредно неприятни хора! Има и положителни каузи, които ме сгряват. Но това, че съм се намесил е знак, че съм постъпил вярно за себе си, само че това не оказва помощ на животното по никакъв метод и не отстранява страданието му. Хората непрекъснато ми изпращат линкове с принуждение към животни. Често не ги разтварям, тъй като знам, че ще взема отношение и ще направя нещо. Това провокира вътрешна битка у мен. Знам, че даже да намеря индивида, който е постъпил грубо с животното, това оставя контузия у мен. Не разбирам за какво някой изпитва потребност наръга беззащитно куче или да ги примамва с храна, с цел да го изтезава по-късно.

Заговори се, че идеята ти е за изчистване на имиджа ти. Какво мислиш по въпроса?

Това го слушам за първи път. Изненадан съм! Дори в този момент, типично за мен би било да спра да го върша единствено, с цел да потвърдя, че не е правилно. Не мога да допускам. Честно казано, не желая никой да ме харесва!

Какви качества би трябвало да има една жена?

Няма първо място, аз нямам доверие, че някой би трябвало да се прави на нещо, което не, с цел да се хареса на другия. Ако на нея не ѝ харесва това, че с е удрям, значи тя няма място до мен. Бъди себе си и ще те харесват такава, каквато си.

Говори се, че изневярата към този момент е нещо обикновено. Какво мислиш за това?

Ако една жена има потребност да бъде с някого и в същото време да върви на още 500 места, бих я попитал какво въобще във връзка. Единственото, които мога да посочи като причина е финансовата част - има кой да я устоя, а тя върви при други. Има го и при мъжете - дамата го устоя, а той ѝ изневерява. Аз не бих дал прошка невярност. След акто избрала да отиде при различен, може да се усеща свободна да търси щастието си другаде.

Какво ни описа Жоро за " тъмната дупка " Студентски град? Какви благи мемоари от детството си припомнихме? Гледайте!

 

 

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР