Животът на Соуди Ал-Накак от Обединеното кралство рязко се променя,

...
Животът на Соуди Ал-Накак от Обединеното кралство рязко се променя,
Коментари Харесай

Жена, взела за съпруг милионер: Ако имам дъщеря, ще я науча как да привлича богати мъже

Животът на Соуди Ал-Накак от Обединеното кралство внезапно се трансформира, когато се среща с бъдещия си брачен партньор – милионерът Джамал, по време на екскурзия в Дубай.

От този миг нататък тя попада в света на лукса и скъпите удоволствия и твърди, че ще направи всичко допустимо, с цел да може първите думи на децата ѝ да бъдат не мама или баща, а „ Диор “.

В профила си в ТикТок младата жена непрекъснато споделя видеа и фотоси от високия стандарт на живот, който води. По този мотив тя е безапелационна: в случай че някой ден има щерка, наложително ще я научи по какъв начин да притегля богати мъже.

В едно от видеата си Соуди Ал-Накак даже стига до такава степен да изрази мнение, че „ всеки, който не разполага с пари, не би трябвало да има деца “.

Не споделям, че би трябвало да бъдете супер богати, само че в последна сметка те [децата] заслужават някакъв стандарт на живот. Имам поради, че би трябвало да има най-малко някакъв най-малко, тъй като в случай че не можете да задоволите личните си потребности, по какъв начин ще задоволите потребностите на някой различен, разяснява тя.

Соуди показва, че не я интересува дали хората са съгласни или не с житейските ѝ разбирания, само че сигурно щерка ѝ, в случай че има такава, ще се омъжи за мъж с пари.

„ В последна сметка една щерка би трябвало да бъде научена по какъв начин да харчи парите на мъжа си или на татко си. Ако имам щерка, ще я науча по какъв начин да притегля богати мъже – били те милионери или милиардери. Ако пък имам наследник, ще го науча по какъв начин да се грижи за фамилията си, а мъжът ми ще го научи по какъв начин да прави пари. Аз ще бъда и тази, която ще му избера дамата “, споделя още Соуди.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР