Живеем в два паралелни свята – на управляващите, където има

...
Живеем в два паралелни свята – на управляващите, където има
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: Има два паралелни свята – на управляващите, и на гражданите

Живеем в два паралелни свята – на ръководещите, където има стопански напредък и възходящи заплати, и на жителите, които мъчно заплащат сметките си. Това разгласи в предаването „ Тази сутрин” Драгомир Стойнев от Българска социалистическа партия по отношение на митингите от уикенда в цялата страна.
Гражданско непокорство и блокирани пътища поради високите цени на горивата и бедността (ОБЗОР) Високите цени на горивата, измененията свързани със застраховката „ Гражданската отговорност ” и налозите за коли изкараха на митинг хиляди в цялата страна
По думите му ръководещите са се почувствали недосегаеми.

Относно пленума на Българска социалистическа партия, на който имаше остра борба сред лагерите в столетницата, той разяснява, че най-важното е единомислещото приемане на различните бюджетни политики.
Българска социалистическа партия заседава на тежък пленум на „ Позитано ” 20 Конгресът на Българска социалистическа партия ще е на 26 януари, точка за промени в Устава няма да има
За абсурда към основния редактор на официоза на Българска социалистическа партия – в. „ Дума”, Стойнев сподели, че назначеният неотдавна за гл. редактор Йордан Мичев е подал оставка и на поста се връща определеният преди 10 години Ивелин Николов. Предстои и конкурс за поста.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР