Жителят на Нижний Новгород Алексей Поднебесни е бил глобен от

...
Жителят на Нижний Новгород Алексей Поднебесни е бил глобен от
Коментари Харесай

Осъдиха руснак да плати 30 хиляди рубли глоба, написал спецоперация с кавички -

Жителят на Нижний Новгород Алексей Поднебесни е бил санкциониран от локалния съд да заплати 30 хиляди рубли за дискредитиране на съветската войска. В пост в съветската обществена “ВКонтакте ” Поднебесни сложил думата спецоперация в кавички и в това се състои и виновността му, заяви уеб сайтът Медуза.



Инкриминираният статус

Автозаводският областен съд разгледал случая с пунктуационното " закононарушение " и стигнал до извода, че потреблението на кавички “безусловно свидетелства за иронично, противоположно, надменно значение на горепосочената дума ”.

В поста за неналичието на топлофициране на по-голямата част от постройките в Нижни Новгород Поднебесни направил заключителен коментар: “Сметнете какъв брой коства един ден от “спецоперацията ”, мисля, че това би стигнало всички здания в града да бъдат снабдени с гореща вода. Но руснаците са подготвени да дадат за ДНР 13-тата си заплата, дори и да я нямат ”.

Делото против Поднебесни е траяло 2 минути, а правосъдният състав даже не се е опитвал да потвърждава авторството на подсъдимия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР