Жителите на британския град Нортхамптън са тероризирани от . От

...
Жителите на британския град Нортхамптън са тероризирани от . От
Коментари Харесай

Лебед чука по вратите на хората в английски квартал

Жителите на английския град Нортхамптън са тероризирани от. От пет години той непрекъснато чука на вратите на локални фамилии , което става доста досадно, оповестява БГНЕС.
Някои поданици споделят, че птицата може непрестанно да тропа на вратата в продължение на три часа . В същото време никой не схваща за какво тя прави това. „ Той стартира с дрънчене на пощенска кутия и по-късно много мощно удря човката си по метала. Звукът отеква из цялата къща. Не вреди, само че е доста досадно “, споделя Стивън Лег. Той разясни, че не храни птицата, заради което не може да изясни желанието й за почукване на вратата. Британецът също се опитал да изплаши лебеда или да затвори пощенската кутия, само че това не помогнало .
 Лебед тероризира лодкарите и туристите в Кеймбридж Лебед тероризира лодкарите и туристите в Кеймбридж
Синът на лебеда господин Асбо, който бил прочут с гневния си манталитет, наподобява върви по стъпките на татко си и тероризира лодкарите по река...
Друга локална жителка, Уенди Хауърд, означи, че птицата е съсредоточена върху къщи в избран квартал сред няколко улици. По нейно мнение лебедите гладуват по време на гнездене, заради което се пробват да притеглят вниманието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР