Жители на пловдивския квартал Смирненски воюват с пришълци за паркоместа,

...
Жители на пловдивския квартал Смирненски воюват с пришълци за паркоместа,
Коментари Харесай

Зловеща война за паркоместа в Пловдив, над 60 коли с щети СН...

Жители на пловдивския квартал " Смирненски " водят война с пришълци за паркоместа, научи " Марица ". От ден дневно борбата става все по-ожесточена и с повече жертви - близо 60 коли са със счукани гуми или настани от предния до задния похлупак.

По-голямата част от пострадалите са студенти от Медицинския университет, както " Марица " към този момент осведоми. Първоначалната информация бе, че жителите се бранят от " чуждоземни " коли и не пипат тези с пловдивска регистрация.

Оказа се обаче, че това не е напълно по този начин. Явно асортимент няма, а жертва падат коли, които са на неверното място в неверното време. Пловдивчанка, паркирала до МБАЛ " Каспела ", остана ужасена от гледката, която завари.

" Оглеждайте си колите за спукани гуми и надрана външна страна! Бях паркирала моята в кв. Смирненски до МБАЛ " " Каспелац и ми я надраха надълбоко от багажника до предния похлупак. Колата беше паркирана на обозначено място за паркиране, без скоби и знаци за неразрешено паркиране!



В непосредственост видях,че се намира ДКЦ 4. Имах работа в болничното заведение за един час и от кое място ме издебнаха и ми я надраха цялата, даже за пастиране не става. Какво ви пречеше, бе, хора нито беше обозначено, че мястото е на някого, нито имаше скоба на него. От по кое време сте станали толкоз териториални?

С пловдивска регистрация съм и отново мизерствате. Надявам се този, който ви набара, да ви счупи ръцете и краката и да няма кой да ви помогне. Сега, защото имам непотребни пари, би трябвало да вървя да ми се пребоядисва колата ", гневи се пловдивчанката в обществените мрежи.

Не е ясно до каква степен ще стигне войната за паркоместа и увреждането на коли в " Смирненски ". Полицията търси причинителите, като това е единствения излаз от бъдеща ескалация на напрежението.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР