Жител на Северна Каролина позвънил рано сутринта на спешния телефон

...
Жител на Северна Каролина позвънил рано сутринта на спешния телефон
Коментари Харесай

Мъж сънувал, че убива жена си в леглото, а когато се събудил видял ужасяваща гледка

Жител на Северна Каролина позвънил рано сутринта на незабавния телефон 911 и съобщил на оператора, че когато се събудил, видял, че някой е наръгал жена му. 28-годишният Матю Фелпс разказал, че преди да си легне взел по-голямо количество медикаменти поради простудата си и по тази причина е допустимо той да е умъртвил възлюбената си, оповестява New York Post. " Мисля, че аз съм умъртвил моята... ", съобщил Матю. - " Какво имате поради, какво се е случило? ", споделил операторът.

" Спомням си, че сънувах, а по-късно включих светлините и тя лежеше мъртва на пода... Целият съм в кръв, на леглото лежи оцапан с кръв нож. Сякаш, аз съм го направил. Но не мога да допускам в това ", изплашено обяснил мъжът.



В края на диалога, който траял седем минути, Фелпс плачел и споделил, че жена му не заслужава такава орис. Полицията арестувала мъжа и той бил упрекнат в ликвидиране. Неговата жена Лорън Ашли Никол Фелпс, 29-годишна, била открита мъртва с голям брой рани от нож.



Според думите на Матю, преди да заспи, той приел лекарството Coricidin. От компанията, произвеждаща лекарството, отхвърлиха обвиняванията в това, че човек може да стане нападателен от него. Разследването продължава.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР