Жестоко убийство на дете, извършено от деца. Момчета удавиха свой

...
Жестоко убийство на дете, извършено от деца. Момчета удавиха свой
Коментари Харесай

Бащата на удаването момче от двама роми в Дунав със смразяващ разказ за трагедията

Жестоко ликвидиране на дете, осъществено от деца. Момчета удавиха собствен връстник в река Дунав. Инцидентът е станал край Свищов. На 21 август сутринта 16-годишният Антим напуснал дома си без знанието на околните.

Семейството щяло да чества Байрям, само че момчето не се върнало. Започва търсене. Три дни по-късно тялото на момчето изплува в река Дунав край близкото село Вардим. „ Той не може да плува. Били отишли на Дунава. Било някаква игра. Каква е тая игра, да му натискат главата под водата, да ми убият детето. Не можем да го върнем, само че най-малко правдивост да има”, сподели пред bTV бащата Антим Симеонов.

На този стадий се знае, че към закононарушението са съпричастни трима младежи. Какво е провокирало експанзията, към този момент не се оповестява. Засега е арестуван единствено първият братовчед на убитото дете, Владислав, който е негов връстник. Първоначално той отричал да има нещо общо, даже взел участие в издирването. Близките му не бяха открити за коментар.

За арестувания съседите не можаха да кажат нищо положително, а околните на убитото момче желаят заслужено наказване. За малолетния причинител законът планува до пет години отнемане от независимост.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР