Жестоко излъгана от Българската национална телевизия се оказа една от

...
Жестоко излъгана от Българската национална телевизия се оказа една от
Коментари Харесай

БНТ излъга Аделина Радева - slava.bg

Жестоко излъгана от Българската национална телевизия се оказа една от най-хубавите тв журналистки у нас – Аделина Радева. През пролетта тя обърна тил на добре платената си работа в Нова телевизия, с цел да се върне в Българска национална телевизия, където е предходна главната част от професионалния й път.

Каза, че са й създали „ предложение, което не може да откаже”, само че оттогава до в този момент работи единствено по заменяне. Последната й позиция е като водеща на „ По света и у нас” на мястото на бременната й колежка Филипа Огнянова.

Аделина Радева зае мястото на Филипа Огнянова във вторник вечер. Тя към този момент публично е екранна партньорка на Спас Кьосев, дружно с който води централната емисия вести в Българска национална телевизия. Но не за такава позиция се е пазарила някогашната водеща на „ Здравей, България”, настояват осведомени. Както „ Уикенд” писа преди време, тя е била поканена в държавната медия с заричане за нещо доста по-голямо, което сякаш трябваше да бъде оповестено през септември.

Това бе казано публично от Аделина в предаването на Георги Любенов дни откакто стана ясно, че тя се мести от Нова в Българска национална телевизия. И септември, и октомври обаче към този момент са история, само че до ден сегашен по този начин и не е станало ясно тъкмо какво е било дадено на Аделина, с цел да се откаже тя от високата заплата и положителния рейтинг в частната телевизия и да се реалокира в публичната. Със сигурност това не е била позицията на Филипа Огнянова, когато забременее.

Според слуховете Аделина е трябвало да заеме място в мениджмънта на малкия екран. В него има няколко вакантни позиции, които по този начин и не са заети. Но по незнайни за необятната общност аргументи някогашната партньорка на Виктор Николаев в Нова към този момент месеци наред си остава редови публицист в Българска национална телевизия. Отначало тя влезе в екипа на „ Още от деня” дружно с другите две водещи – Надя Обретенова и Поли Златарева.

Когато Георги Любенов бе с ковид, го замести в съботно-неделния утринен блок, а в този момент замества колежката си Филипа. Кога ще заеме мястото, поради което се върна в Българска национална телевизия, и дали изобщо ще го заеме, май към този момент никой даже и не се пита. Ясно е, че телевизионерката е била подведена с голи обещания, които са останали единствено на думи.

Колкото до Филипа Огнянова, тя се омъжи в края на септември за програмния шеф на Българска национална телевизия Ивайло Огнянов, а в този момент към този момент излиза в болничен заради бременност. Тя стана водеща на „ По света и у нас”, откакто тв легендата Радина Червенова бе диагностицирана с рак и спря да върви на работа. Филипа зае мястото й като екранна партньорка на водещия Спас Кьосев. Сега до него ще седи Аделина Радева, писа Уикенд.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР