Жестоки сцени в Пловдив между младежи. Кървавата история се разиграла

...
Жестоки сцени в Пловдив между младежи. Кървавата история се разиграла
Коментари Харесай

Брутално в Пловдив! Счупили череп на младеж с бутилка водка

Жестоки подиуми в Пловдив сред младежи. Кървавата история се разиграла преди повече от година, само че за тях излиза наяве едвам в този момент, когато започва делото по случая. 

В края на септември 2021 година двама братя и техен другар отишли на посетители в жилището на техен приятел. Там изпили към литър водка, а след към три часа си тръгнали. 

Докато вървели по тротоара, единият от компанията се обадил по телефона на приятелката си, почнали да се карат и почнал да крещи мощно. В същия миг потърпевшият юноша с още трима негови другари чули крясъците и псувните, като решили да отидат и да видят какво се случва. 

Четиримата минали през подлез под блока и излезли наоколо до входа, където видели двамата братя и техния другар, които блъскали по гаражните порти и металните кошове. Тръгнали към тях и откакто ги доближили потърпевшият попитал кой и за какво блъска. 

В отговор единият от братята пристъпил към потърпевшия и извадил от джобовете си нож и железен бокс като се заканил да го „ изкорми “. В същото време другият брат взел от земята бутилка от водка 700 мл, която били взели с тях, и от към два метра хвърлил бутилката по съперника си. 

Бутилката го блъснала в главата, като вследствие на удара се строполил и паднал, гърчейки се на земята. Макар и към този момент да бил в безпомощно положение, единият брат му нанесъл мощен удар с крайник в главата, след което се отдръпнал обратно. И тримата избягали. 

Получените удари в главата предизвикали на младежа черепно-мозъчна контузия и амнезия. Картинката била потресаваща, а младежът лежал в локва кръв. Приятелите му незабавно извикали кола за спешна помощ. В последна сметка лекарите го избавили. 

Разпоредително съвещание по делото ще се организира на следващия ден сутринта в Районния съд в Пловдив. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР