Жестоки думи по отношение на манекенките и моделките изрече актьорът

...
Жестоки думи по отношение на манекенките и моделките изрече актьорът
Коментари Харесай

Актьорът Любо Ковачев обиди жестоко топмоделите: Едно тяло без душа

Жестоки думи във връзка с манекенките и моделките изрече артистът Любомир Ковачев в „ Черешката на тортата ” по Нова телевизия. „ Вие сте едно тяло без душа ”, съобщи той като акцентира, че специалността им изисква тъкмо това.

Най-грубото в обстановката беше, че той направи изказванието си в очите на топмодела Кристина Милева. Домакин на вечерята пък беше различен някогашен модел – Райна Караянева. Милева реагира като ужилена и незабавно отвърна, че пък за актьорите се приказва, че са шизофреници.

После тя продължи да се възмущава и да поправя мнението на артиста за моделите. „ Ние като снимаме една реклама, с цел да се получи добре, също би трябвало да влезем в съответната роля. Не е като при вас, актьорите, при вас е метод на живот. Но и при нас е значимо да вложиш страст ”, изясни една от най-успешните български модели.

Милева и Ковачев се сдърпаха и за това, че той се усъмни, че манекенката може да притегля постоянно погледите върху себе си. „ Бъди сигурен, в случай че желая да привлека вниманието, ще го направя непременно. Имам си способи ”, съобщи изцяло решително тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР