Жестока разпра със самоделна горелка и харпун в Русия. Мъж

...
Жестока разпра със самоделна горелка и харпун в Русия. Мъж
Коментари Харесай

Жестока свада със самоделна горелка и харпун: Руснак е с 60% изгаряния, а жена с рана на шията

Жестока свада със самоделна горелка и харпун в Русия. Мъж от Приморския край атакува съседите си, откакто се ядоса, че пред дома му копае екскаватор, с цел да проверява кражба на електрическа енергия. Докато съседът му пробва да успокои мъжа с горелката, той го подпалва. 

Има и потърпевша жена, която е уцелена с харпун. На фрагменти, публикувани онлайн, се вижда по какъв начин мъжът възпламенява самоделното оръжие и атакува съседа си. 

Снимка: Телеграм

Запаленият мъж е със 60% изгаряния, я дамата по знамение оцелява, откакто стрелата не визира жизненоважни артерии в шията й.

И тримата се озовават в болница. От пресслужбата на районното министерство на опазването на здравето оповестиха, че кола за спешна помощ незабавно е откарала един човек от мястото на случая и го е настанила в поделение по изгаряния. Жената е била оперирана и в този момент е под лекарско наблюдаване, написа РИА Новости.

Точната причина за спора сред четиримата мъже към момента се обяснява

По случая е формирано наказателно дело за опит за ликвидиране на двама души, оповестиха от прокуратурата.

Областната прокуратура съобщи, че повода за случая е „ определяне на неефективно потребление на електрическа енергия от страна на обвинения “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР