Жесток скандал между лидера на Възраждане и водещата на бТВ

...
Жесток скандал между лидера на Възраждане и водещата на бТВ
Коментари Харесай

Ако искате си продавайте и бельо с марката "Костя Копейкин", обърна се към Цънцарова Костадин Костадинов

Жесток скандал сред водача на " Възраждане " и водещата на бТВ Мария Цънцарова се развихри в утринния блок на малкия екран. Костадинов трябваше да дава отговор по тематиката побой над общинския консултант и някогашен народен представител от неговата групировка - Иван Алексиев.
 
" С това лице ще се забележим в съда. Очевидно става въпрос за следващата съшита с бели конци клюка против " Възраждане ". Костадинов изясни, че не знаел кой е пребил самостоятелния общински консултант, нямало напън, само че пък имало други вероятни претекстове някой да е протегнал ръка на Алексиев. " Откъде ви пристигна информацията за хората във " Възраждане "? ", ядоса се Костадинов.  
 
В разгара на диалога водачът на " Възраждане " реши да пита Цънцарова за репортажа ѝ за имунизираните депутати от партията му.
 
" Платихте ли санкцията на доктор Радева-Михайлова в размер на 500 лева? " обърна се Костадинов към Цънцарова. Журналистката съобщи, че след инспекция на Комисията за отбрана на персоналните данни е станало ясно, че няма нарушаване.  
 
" Вие ни оказвате напън, публицистите пазим нашите източници ", съобщи Цънцарова.  " Защо сте ровили в досиетата на депутатите на " Възраждане ", в това число и в досиетата на моето семейство? ", попита той като упрекна Цънцарова в неистина. 
 
" Когато някой е излъгал своите гласоподаватели, в реда на нещата е да се откаже от своето място в общински съвет и от мястото си в Народното събрание. Аз останах в Общинския съвет във Варна, тъй като моят резултат бе персонален и мажоритарен ", разяснява Костадинов напускането си на Вътрешна македонска революционна организация през 2012 година  
 
Разправията обаче не завърши до тук:
" Възрожденци " чартърен, патерица, прислужници на ГЕРБ и Движение за права и свободи " кое от тези избрания разказва най-добре ролята на " Възраждане " в Народно събрание попита Мария Цънцарова " Мен ми звучи като определение за bTV и за утринния блок ", отговори Костадин Костадинов. Той отсече, че никой не командва " Възраждане " в Народното събрание, с изключение на техните гласоподаватели.
 
На Костадинов не му хареса и въпроса какъв брой стипендии е дала " Възраждане " на даровити деца в областта на литературата и изкуствата и не даде съответен отговор.
 
Търговската му марка " Костя Копейкин " съгласно Цънцарова към този момент не се вижда в патентното ведомство. Костадин Костадинов пък ѝ отговори, че в случай че желае може тя да го записва и да продава долни дрехи с марката " Костя Копейкин ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР