Жертвите, които Светлана е направила, за да бъде с Християн

...
Жертвите, които Светлана е направила, за да бъде с Християн
Коментари Харесай

Тя ще го обича дори да е краен голтак

Жертвите, които Светлана е направила, с цел да бъде с Християн Гущеров и да продължава да е с него, са брутални, твърди самата тя

Светлана Василева Гущерова по съпруг е от тези дами, които не ги интересува нищо друго, с изключение на охолният жияот. Посвещават цялото си битие в постигането на тази цел.Жертвите, които Светлана е направила, с цел да бъде с Християн Гущеров и да продължава да е с него, са брутални, хвали се самата тя пред приятелки.

Предимно в ециоциален проект, само че и във физически, тъй като прави свиреп диети, а обичаният й непрекъснато яде. Плеймейтката е склонна към напълняване, неслучайно е била закръглена в учебно заведение. Затова от години гладува.

Г-жа Гущерова сама призна в обществените мрежи, че в 20 часа от денонощието не яде нищо. В останалите 4 употребява единствено риба и бяло месо.

Светлана е уверена, че повече няма да може да си откри толкоз богат мъж и по тази причина не стопира да ражда от него, както и да поддържа слаба фигура си.

Според слуховете, въпреки че яде за трима, Християн държал жена му да е изящна на външен тип. Младото семейство демонстрира образно какво е мързел. И двамата родители не работят нищо, а са на издръжката на Добромир Гущеров, който няма по какъв начин да остави внучетата си гладни.

Светла се е зарекла, че няма да изпусне Християн и щяла да го обича постоянно, даже и да е краен дрипльо. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР