Жерар Пике и новата му приятелка присъстваха на сватбата на

...
Жерар Пике и новата му приятелка присъстваха на сватбата на
Коментари Харесай

Приятелката на Пике се появи с гола рокля на сватбата на брат му

Жерар Пике и новата му другарка участваха на сватбата на брата на футболиста през уикенда и провокираха същински възторг с появяването си на тържеството.

Клара Чиа, новата другарка на Пике, съумя да засенчи даже самата младоженка. 23-годишната студентка бе избрала да облече тясна трикотажна рокля на Виктория Бекъм, която оставяше малко на въображението. Клара носеше огромни слънчеви очила, с цел да прикрие лицето си. 
                             

Именно към нея бяха ориентирани множеството обективи на присъстващите кореспонденти на церемонията в енорията на Сант Висенс де Монталт.
                             

Докато Жерар бе с грациозен непоколебим костюм и бяла риза, Клара бе избрала много по-лежерна визия. Роклята на Виктория Бекъм коства към 2000 евро.
                             

На тържеството не участваха Милан и Саша, двете деца на някогашния футболист с Шакира . Певицата категорично отхвърли да продължи тяхната отмора с татко им в Барселона, макар молбите от обкръжението на таткото. Нейното решение натъжи младоженеца Марк Пике, който е доста непосредствен със своите племенници.
                             

Вижте тук още няколко фотоси на новата половинка на Пике:
 Коя е новата другарка на Жерар Пике?  Коя е новата другарка на Жерар Пике?  Коя е новата другарка на Жерар Пике?  Коя е новата другарка на Жерар Пике?
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР