Женя Стоенчева е на 38 години от град Пловдив и

...
Женя Стоенчева е на 38 години от град Пловдив и
Коментари Харесай

Да помогнем на Женя от Пловдив да бъде отново пълноценна майка и човек!

 Женя Стоенчева е на 38 години от град Пловдив и е майка на една прелестна щерка. През 2017 година тя беше оперирана от периневрални кисти на Тарлов на равнище S2 и S3. Симптомите преди интервенцията бяха: мощни болки в кръста, уязвимост в краката, чести позиви за уриниране, полова дисфункция, запек, парастезии по краката, парене и доста други. Кистите бяха отстранени, само че за жалост, се получи рядко затруднение.

След направения при започване на 2019 година ядрено-магнитен резонанс се откри, че

Женя има рядкото заболяване адхезивен арахноидит.

Това е най-тежкото неврологично заболяване на гръбначните нерви. Представлява увреждане на една от обвивките на гръбначния мозък, в резултат на което нервите в гръбначния дирек се слепват и подуват, което предизвиква доста мощна болежка. Заболяването е рядко срещано и малко познато в международен мащаб.

Бяха ѝ назначени лекарства, които не доведоха до възстановяване на положението, нито до облекчение на признаците и не отстраниха болката.

В момента положението на Женя е мощно влошено.

Тя не може да направи нищо без непозната помощ – непрекъснато се превива от безчовечен болки и няма никакъв обществен живот. За голямо страдание, поради заболяването тя не може да бъде пълноценна майка и брачна половинка и това я унищожава още повече. Именно по тази причина се обръщаме към всички вас със незабавен вик за помощ!

След консултация с професор Ердал Карайоз (специалист в областта), той предложи осъществяването в началото на 2 вливки на стволови кафези през 15 дни. След това положението на Женя ще бъде проследявано и в случай че се реализира предстоящото усъвършенстване вливките ще продължат.

За пускане на лекуването ѝ в Турция незабавно са нужни 24,000 $.

Цената на всяка една вливка е 12,000 $ и не трябва да се прекъсват. Семейството ѝ няма финансовата опция да се оправи единствено с тази непостижима сума и по тази причина ви апелирам да ни помогнете да съберем нужните средства. Имаме потребност от вас и за съпътстващите лекуването разноски като: рехабилитация, превоз (най-вероятно ще би трябвало Женя да пътува с кола за спешна помощ от и до болницата), компаньон и нужните лекарства!

Състоянието на Жени внезапно се утежни през последната седмицa.

Вчера за повторно краката и изцяло отхвърлиха, изпита остра, режеща,безумна болежка и загуби краткотрайно сензитивност в тях. Вече краката и са непрекъснато изтръпнали, а на моменти не ги усеща. Вече и е мъчно даже да отиде и до банята.

Беше заведена в незабавен кабинет, където са и поставили една инжекция Трамадол и са я изпратили у дома- без да я прегледат, без да я изслушат. Пълно безхаберие по отношение на пациент с рядко заболяване!!! Ние сме мощно обезпокоени, от нечовешките всекидневни болки, на които е подложена, само че най към този момент ни тормози това отричане на краката и, тъй като това може да стане за непрекъснато. Тогава към този момент може да е късно за всякакво лекуване. Инжекцията, която и беше сложена изобщо не и подейства за облекчение въпреки и малко за признаците.

Колкото по-бързо съберем сумата за лекуването, толкоз по-скоро Женя ще може да бъде още веднъж пълноценна майка и човек!

Може да извършите подаяние по следните способи:

* Превод по Дарителска сметка:

Обединена Българска Банка

Титуляр: Женя Ангелова Стоенчева

ZHENYA ANGELOVA STOENCHEVA

Населено място: гр. Пловдив

IBAN: BG64UBBS80021053576440

BIC: UBBS BGSF

Валута: BGN/ Лева

* Дарение посредством платформата - Helpcarma -

* Дарение посредством PayPal

[email protected]
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР