Женски писъци от ужас огласиха тази вечер улиците Гладстон“ и

...
Женски писъци от ужас огласиха тази вечер улиците Гладстон“ и
Коментари Харесай

Екшън в центъра на Бургас! Женски писъци вдигнаха на крак хората посред нощ

Женски писъци от смут огласиха довечера улиците „ Гладстон “ и „ Васил Левски " в центъра на Бургас. Жителите на региона бяха вдигнати на крайник от истеричния рев на млада жена, която крещеше за помощ, че е ограбена, оповестява „ Флагман ”. Паниката й се редувала с презрян рев, който провокирал състраданието на хората. Жената със сълзи разказала пред изскочилите да й оказват помощ хора, че са я нападнали двама младежи. Те отмъкнали мобилния й телефон и избягали в тъмнината в посока към бул. "Сан Стефано ". Екшънът се разиграл към 23,15 часа.

Пред минувачи дамата разказала, че вървяла умерено по улицата, когато двама ниски мъже, облечени в тъмни, спортни облекла я избутали и взели от джоба й мобилен телефон „ Леново “. Тя се вцепенила от смут и не съумяла да реагира по никакъв метод, а минути по-късно, когато се осъзнала, изпаднала в суматоха и почнала да крещи.

Живущи в региона незабавно подали сигнал на тел. 112 и тръгнали да търсят нападателите. На място стремително пристигнали чиновници на Първо РУП-Бургас.

„ Щом пристигнаха служителите на реда, се оказа, че дамата е бургазлийка и живее в дом „ Надежда “ в града. Беше доста необичайно, тъй като показа, че е безработна, а пък телефонът й бил на сметка, а не на ваучер. Една жена пък я видяла с двамата мъже, само че не се карали или боричкали, а стояли умерено “, описват очевидци в сигнала си до редакцията.

Хората показват подозрение, че дамата е познавала двамата си нападатели, а кражба въобще не е имало. Според тях, тримата се скарали и това станало причина мъжете да вземат мобилното устройство и да си тръгнат.

Въпреки това чиновниците на Първо РУП-Бургас сега обхождат региона, те записали данните на младата бургазлийка, както и на очевидците. Работата по случая продължава.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР